Säsongsstart i hösten 2020.

Artiklar från januari 2012

Tufft för Biggest loser-deltagarna

Vecka 4 i Biggest loser Sverige inleddes med inspiration och peppsnack från tränarna Mårten och Olga, men följdes strax därefter av en kanske oemotståndlig frestelse att falla in i gamla ovanor.

Läs hela

Deltagarna i Biggest loser anar ugglor i mossen

I veckans avsnitt får Biggest loser deltagarna en nyhet som inte tas emot med jubel. Tjuvkika på femte avsnittet här.

Läs hela

Biggest loser-deltagarna får ringa hem till familjen

Det var mycket känslor som uppstod när Biggest loser-deltagarna fick ringa hem till sina nära och kära som de inte pratat med på en månad.

Läs hela

Dags att skärpa till sig för Biggest loser-deltagarna

Biggest loser-deltagararen Marko har det tufft på slottet och tränaren Olga börjar tröttna på hans slappa beteende. Till slut brister det för Olga.
- Jag försöker och försöker och försöker, skriker hon under ett träningspass med deltagarna.

Läs hela

Biggest loser-deltagarna i en skitig tävling

I åttonde avsnittet av Biggest loser Sverige ska de tävlande bära två tidigare Biggest loser-deltagare. En tävling som inte går hem hos Michael.
- Jag tycker tävlingen är skit, säger han.

Läs hela

Biggest loser-deltagarna ska peppas av tidigare deltagare

I det åttonde avsnittet av Biggest loser Sverige fick de tävlande besök av två tidigare Biggest loser-deltagare. Något som verkade bringa en hel del hopp till årets deltagare.
- De var smala och snygga och hade sån utstrålning, sa Ralph efter besöket.

Läs hela

Här brister det för Biggest losers Astrid Grapengiesser

Biggest loser-deltagaren Astrid Grapengiesser blev misshandlad i en tidigare relation. Under ett träningspass kommer alla känslor fram.

Läs hela

Här brister det för Biggest losers Anna Melander

"Jag vill att de ska se hur mycket ont de har gjort, säger deltagaren Anna Melander som i torsdagens program släpper ut alla djupt inrotade känslor sedan barndomen då hon blev retad för sin övervikt. Tjuvkika på veckans avsnitt här.

Läs hela

Så gick det för Biggest loser Sverige-deltagarna

Biggest loser Sverige är hälsoprogrammet där överviktiga deltagare får hjälp att gå ner i vikt genom att träna hårt och äta sunt. Två av förra årets deltagare gästade Nyhetsmorgon tillsammans med programledaren Jessica Almenäs, som även leder årets omgång, med start onsdag 11 januari.

Läs hela