Lotta Engberg vakar in julen tillsammans med paret Christina Schollin och Hans Wahlgren . Hans och Christina firar alltid jul med barn och barnbarn i sitt hus på Värmdö utanför Stockholm. I år delar de med sig av minnen och bilder från sina julaftnar samt sina fantastiska karriärer. Familjen Wahlgren har varit artister i fem generationer, så det finns mycket att tala om! Sonen Niclas Wahlgren medverkar också och fler hemliga gäster kommer.

Lotta Engberg träffar drottning Silvia och talar om hennes stiftelse World childhood foundation som kämpar för barns rättigheter. Det har blivit tradition för Bingolotto att samla in pengar till drottningens fond på Uppesittarkvällen. Alla med lott får ringa och har chans på en Volvo C70 Cabriolet. Allt överskott går till drottningens fond.

För julmusiken står de tre S:en: Sanna Nielsen , Shirley Clamp och Sonja Aldén . Programledaren Anders Lundin sjunger sin egen julsång ”Riktigt fint” och Danny Saucedo bjuder på nåt extra kvällen till ära. Artisterna hjälper även till i den sedvanliga rimstugan.

Det blir även ”riktig” jul från Betlehem, för första gången i Bingolottos historia. Reportern Per Dahlberg besöker det heliga landet och gör reportagen – Jesus, här har du ditt liv.
Tittare med Uppesittarlotter kommer att få möjlighet att vinna en kulturhistorisk resa till Israel med såväl guidade turer som sol och bad.

I de fyra bingospelen finns drömvinster för hela familjen: Volvobilar, solresor till Florida, Thailand, Malaysia, Italien, resor till Europas huvudstäder, kläder, teknikprylar och kontanter.

V75 på Solvalla går exakt samtidigt som Uppesittaren sänder. Därför bjuder Bingolotto på extra trav-vinster i samband med V75 och livs levande hästar tar plats i spelhålan efter tvåans bingo. Bingo-telefonörerna kan vinna upp till 80.000 kronor och en travjackpot kommer att växa under kvällen. Inför sista avdelningen på Solvalla kommer en lycklig tittare med Uppesittarlott att vinna upp till 960 000 kronor!

Fira in julen med Lotta Engberg och Bingolotto !

Bingolottos Uppesittarkväll den 23 december kl 19.30 – 00.00 i TV4.