Veckans Bingolott dignar av vinster till hemmet. Treans bingo är dessutom en dubbelbricka där du kan vinna ett nytt sovrum, matplats eller rent av ett vardagsrum. Sedan finns alla de vanliga vinsterna också; bilar, solresor och kontanter.

Denna söndag i september har Lotta bjudit in naturkraften Caroline af Ugglas . Caroline är sångerska, konstnär och körledare. Tidigare i år kom hon tvåa i den svenska Melodifestivalen med hitten ”Snälla snälla”. Hon är upphovsmakerskan till TV-programmet Körslaget som också har producerats för den amerikanska marknaden. Säsongen 2006/2007 fick hon chansen att visa sin bredd när hon i par med Göran Hägg vann TV-tävlingen På spåret .

Caroline beskrivs ofta som rakryggad, ärlig, modig, energifull och spontan. Hon växte upp som Djursholms egen Pippi Långstrump med häst i garaget och vilda hyss som största hobby. Idag är hon en ansvarstagande tvåbarnsmor med man och hus. Lotta kommer att dyka ner i Carolines fantastiska värld. Hur blev hon Sveriges svar på Janis Joplin? Varför kallar hon sin egen konst för "Antidepressivism"? Och kan alla verkligen kan sjunga som Caroline påstår?

Carolin kommer också att framföra sångerna ”Vi blundar” och ”Regera” tillsammans med BingoLottos alltid lika utmärkta husband.

Som vanligt är programmet kryddat med bus, överraskningar och det alltid lika spännande ögonblicket när kvällens hemliga gäst gör entré.

BingoLotto, söndag 13 september klockan 19.00 i TV4plus