Jackpotlotten har ett nytt, unikt innehåll. Varje bingorad är kopplad till en vinst bestående av endast kontanter. Det handlar om stora summor: 33 000, 66 000 eller 111 000 på en enkel bingorad! Dessutom väntar en stor Jackpot i treans bingo.

För att fira denna extra vinstrika kväll har Lotta Engberg bjudit in underbart sprudlande Blossom Tainton Lindquist . Blossom är sångerska, artist, dansare, personlig tränare, yogainstruktör, programledare och författare.

2002 vann hon Melodifestivalen med gruppen Afro-Dite och låten Never let it go.
Hon har varit personlig tränare åt bland andra Mona Sahlin , spelat in egna träningsvideor, har lett tv-programmet Toppform bland andra, skrivit böcker om hälsa, föreläser, pratar hälsa i radio och mycket mer.

Lotta är nyfiken på Blossoms spännande bakgrund. Pappa Graham Tainton är koreograf och dansare som kom från Sydafrika till Sverige 1959. Han träffade svenska Lill, gifte sig och Blossom föddes 1962.

Hon var tidigt en teaterapa som gillade att dansa och sjunga. Hon gick samtidigt som Robert Wells på Adolf Fredriks musikskola och redan som 14-åring blev hon modell.

Sedan tonåren har hon dansat och sjungit i olika grupper, på senare tid oftast med kompisarna Kayo och Gladys del Pilar . De senaste 15 åren har Blossom huvudsakligen jobbat med träning och hälsa. Hur kombineras glitter med träning?

Lottas andra gäst, 27-årige sångaren Erik Linder från Tyresö, var en helt vanlig kille som körde budbil - tills han kom med i tv-programmet Talang 2009. Där blev han tittarfavorit, kom till final och redan i juli släpptes hans debutalbum på vilket han tolkar svenska klassiker, som Eva Dahlgrens Ängeln i rummet.

Erik började sjunga i kör när han var sju och fortsatte med körsång i många år. Han har gått olika musikskolor och drömt om att få fortsätta med sången på de stora scenerna.

På söndag står han alltså på Bingolottos scen och vi får njuta av den fantastiska sångrösten som fick alla att häpna.

Bingolotto visas på söndag klockan 19:00 i TV4 Plus.