Från och med i höst är Jan Bylund programledare för Bingolotto.
- Det känns oerhört stort, spännande och roligt att få ta över efter Lotta Engberg. Bingolotto är ett fantastiskt och folkkärt program som också gör ett mycket viktigt arbete för föreningslivet. Jag ser fram emot augusti då vi startar igen och många program framöver, säger Jan Bylund.

Bingolotto i TV4 Plus fortsätter under hösten att bjuda tittarna på bingospel, namnkunniga gäster och livemusik direkt från studion i Göteborg. Men mycket nytt kommer också att ske i det direktsända nöjesprogrammet. Vinstchanserna blir fler i bingospelet då det även är vinst på lodräta rader och finalspelet blir helt nytt med ett superchanshjul och en ny bingofinal.

- Att norrlandssonen och komikern Jan Bylund tar över svenska folkets Bingolotto samtidigt som programmet blir än mer fokuserat på själva vinnarna och bingospelet känns som en ultimat kombination. En varm person, med bred dialekt och sinne för humor kommer förgylla söndagarna i TV4 Plus framöver, jag är oerhört glad att Jan vill axla det ärofyllda uppdraget att ta över efter Lotta Engberg, säger Anton Glanzelius, programchef TV4 Plus.

Bingolotto fortsätter att stödja svenskt föreningsliv och samtidigt bjuda på underhållning och bingospel.

- Föreningslivet gläds över att ha fått en så rolig och jordnära programledare som Jan Bylund. Det passar Bingolotto perfekt och jag är övertygad om att han kommer att göra ett strålande arbete, säger Jens Mikkelsen, marknadsansvarig Bingolotto.

Den nya säsongen med Jan Bylund startar i augusti i TV4 Plus.