Täppas Fogelberg är uppväxt i Gävle, men flyttade ganska tidigt hemifrån och kom också tidigt in på journalistbanan. Han gjorde inslag för Jacobs stege på 80-talet, gjorde reseprogrammet På tur med Täppas på 90-talet och har även gjort barnprogram. Nu är han, förutom populär radiopratare, även uppskattad krönikör i flera tidningar.

Täppas har också skrivit ett par självbiografiska böcker, där han självutlämnande och personligt berättat om sin uppväxt och hur det är att bli medelålders. Lotta lär inte ha någon brist på samtalsämnen!

Som vanligt i Bingolotto kan ni förvänta er förstklassig underhållning. Täppas är ett stort Beatlesfan och därför kommer bandet Liverpool, Sveriges främsta Beatlestolkare. Bandets ledare, Olle Nilsson, gjorde succé som John Lennon när han vann första säsongen av tävlingen Sikta mot stjärnorna 1994. Dessutom kommer det anrika dansbandet Drifters och spelar. De bildades redan 1964 och har outtröttligt roat på danspalatsen sedan dess.

Vi har laddat upp med massor av vinster till programmet. En solresa på varje bingo, dessutom förgyller vi hösten med utlottning av ny garderob, Spa-weekend, heminredning, vägg-TV, en resa till Madeira bland annat.

Bered dig på ett roligt och spännande program! Och du - sitt inte lottlös!

Bingolotto sänds söndagen den 20 september kl 19:00 i TV4 plus.