Se klipp från Bonde söker fru - Casting 2017

Marcus Sjöberg

Ålder: 38 år

Bor: Bönarp utanför Gränna

Ögonfärg: Brun

Hårfärg: Blond

Yrke
Köttbonde. Han har kor, får, lamm och två utekatter som han knappt ser röken av. Han är uppväxt på gården och är den femte generationen som driver den. Han har flera hus på gården som han hyr ut. 

Fritidsintressen
Sport, jakt, djur, natur, film, musik, löpning och längdskidåkning.Tränar flera gånger i veckan och dansar bugg lite då och då.

Egenskaper och personlighet
Envis, lugn, tålmodig, målinriktad, pålitlig, glad och humoristisk. Han tar dagen lite som den kommer. När han har tagit sig an en uppgift så slutför han den.

Drömtjejen
Han gillar naturliga och målinriktade tjejer som gillar att hitta på saker. Tjejen får gärna vara sportig och så klart gilla livet på landet, djur och natur. Tjejen får gärna ha ett helt vanligt jobb även om det vore kul om hon villa jobba med honom på han

Det är 11 år sedan sist och då vara Marcus bara 27 år. Nu har han mer erfarenhet av kärlek och hans längtan är ännu större. Det här är en fantastisk kille så alla ni nu som tror att Markus kan vara den rätta för er – skriv ett brev!

För att det ska funka så måste ni som skriver kunna vara tillgängliga för inspelning den 30 juni – 7 juli och 11 – 14 juli.

Maila er brev till: bonde@fremantlemedia.se