Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från januari 2007

Så gick det för tvåorna

Några av deltagarna nådde nästan hela vägen fram men fick till slut lämna gården, utan kärlek. Men är de fortfarande singlar?

Läs hela

Fredrik: "Jag är inte så blyg längre"

Fredrik chattade med tittarna och berättade hur tiden i Bonde söker fru har förändrat honom och vilket traktormärke han kör.

Läs hela

David Ivarsson

David är en spontan kille som älskar att resa. Han söker efter en familjekär tjej som gillar överraskningar och Braveheart.

Läs hela

Håkan Petersson

Håkan är en lättsam kille som vill ha en sprallig och ärlig tjej som han kan bjuda på fruktsallad och spela bowling med.

Läs hela

De söker kärleken i årets Bonde söker fru

I höst är det dags för den tredje säsongen av Bonde söker fru - programmet där vi får följa några av Sveriges singelbönder i jakten på kärlek. Lär känna årets bönder lite närmare!

Läs hela

Jörgen Halvardsson

Den motorintresserade Jörgen söker efter en djurintresserad och förståndig tjej. Själv gillar han science fiction-filmer och spaghetti och köttfärssås.

Läs hela

Malin Sundin

Malin är målmedveten tjej som söker en trygg och självsäker kille som gillar ett aktivt liv ute i naturen. Och sen gör det ju inget om han ser ut som Olof Mellberg också.

Läs hela

Det här är Bonde söker fru

Kärlekstörstande bönder fortsätter att leta efter den rätta när Bonde söker fru sänds för tredje säsongen i höst. Linda Isacsson följer de deltagande bönderna och tar med tittarna till gårdarna där hoppet om att finna en livspartner lyser starkt.

Läs hela

Vinn en spa-weekend!

Tävla med Bonde söker fru och vinn en weekend på Nordens största spa.

Läs hela

Peters gästbok

Peter

Lämna en hälsning till Peter här!

Läs hela
Visa fler