Erik, 25 år, hönsbonde från Hörby
Erik är en ärlig, lugn och öppen person. Han söker efter en tjej som delar hans intresse och vilja att bo på landet och hon får gärna ha skinn på näsan. Hönsbonden har ett stort fågelintresse och har hela 150 utställningshöns. Fritiden ägnar han helst åt jakt och fiske. Dessutom har han 120 rosenbuskar planterade på sin gård och har spelat hockey.

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna
Andreas beskriver sig själv som en enkel, prestigelös och öppen man. Han bor på en vacker gård i Järna och är där han vill vara i livet men saknar någon att dela det med. Andreas söker en livspartner som också kan vara hans bästa vän, kärlek och trygghet. Andreas tycker om att resa, sporta och uppskattar kultur. 

- Jag söker en aktiv och glad tjej som älskar djur och vistas i naturen. Tillsammans bygger vi en trygg tillvaro där vi också hittar på många spännande och utmanande äventyr, säger Andreas.

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult
Magnus arbetar som köttbonde och jobbar även skift på ett sågverk. Magnus längtar efter någon att dela livet med och att bilda familj, han är trött på att äta frukost och middag ensam. Han är spontan och kärleksfull och kallar sig själv en gosig teddybjörn. Om han ska charma någon visar han helst upp sina färdigheter i köket. Maskiner är en stor passion men på sin fritid umgås han helst med vänner.

- Jag söker en tjej som är snäll, naturlig och jordnära och som inte är rädd för att få lite skit under naglarna, säger Magnus.


Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby
Per hoppas på att träffa den stora kärleken, han söker en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. Han beskriver sig själv som glad, ärlig och omtänksam. Musiken är ett stort intresse och på fritiden går han gärna på konsert. Per spelar även fiol på olika tillställningar, helst spelar han irländsk musik. 

- Jag längtar efter att träffa en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. En tjej som förstår att min livsstil i vissa perioder under året är arbetsintensiv - men som kommer få det återgäldat många gånger om när det är lågsäsong i skogen, säger Per.


Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.
Simon längtar efter fru och barn, han hoppas att Bonde söker fru kan hjälpa honom att finna den stora kärleken. Han säger att han vill känna pirret och bli kär. Simon beskriver sig själv som omtänksam, snäll, humoristisk och spontan. Han umgås gärna med sina kompisar på fritiden, bland intressena finns cruising och jakt. 

- En perfekt dejt skulle vara en romantisk stund med picknick på en äng eller en strand och se på solnedgången. Att man känner pirret och blir kär det längtar jag efter, säger Simon. 

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn. 
Henrik är en varm och trygg person, han längtar efter en trygg tjej som ser bortom det ytliga, med henne vill han dela en tillvaro fylld av värme och kärlek. Henrik spenderar mycket tid ute i skog och mark, jakten och hundarna är ett stort intresse. Han drömmer om att åka på jaktresa till Kirgizistan. På fritiden spelar han gärna hockey. 

- En "drömdejt" för mig är på en bergskam i Canada! Och i vaket tillstånd vid en sjö i solnedgången med en fikakorg på en mysig plats, säger Henrik.

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdemarsvik. 
Susanna är en charmig och spontan tjej som längtar efter att träffa den rätta. Hon tycker om när det händer saker runt omkring henne och söker någon att dela vardagen och spontana äventyr med. Det Susanna tycker är viktigast i en relation är ärlighet och kommunikation och massor av kärlek. När Susanna inte jobbar på gården är hon showartist i Norrköping, hon älskar att dansa, sjunga och stå på scen. 

- Kärlek för mig är att våga vara helt transparent inför någon, utan krusiduller, säger Susanna.

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad
Marie är en glad och driven kvinna med ett stort hjärta och mycket humor. Mannen hon söker bör vara social, sportig, ha glimten i ögat och våga bjuda på sig själv. Marie tycker om att vara aktiv. Hon tränar och utbildar dressyrhästar och tränar själv på gym flera dagar i veckan. Att resa och upptäcka nya platser, åka skidor, segla, konst och teater är något hon gärna ägnar sig åt.

- Att hitta på nya saker såväl som att äta gott på en bra restaurang med goda vänner eller bara vara hemma kan vara lika kul, jag gillar variation och att sätta guldkant på vardagen säger Marie.

 

Bonde söker fru – castingprogrammet sänds den 5 april klockan 20.00 i TV4. Streama gratis på TV4 Play och reklamfritt på C More

Tips om man vill skriva till en bonde:
1. Berätta om dig själv och vilken bonde du fastnat för.
2. Ange dina kontaktuppgifter och bifoga foto på dig.
3. Märk kuvertet med namnet på bonden du skriver till.

Skicka brevet senast 11 maj till:

Bonde söker fru
TV4
115 79 Stockholm

Du kan även maila till: bonde@fremantlemedia.se. Det går också bra att söka genom att skicka in rörligt material för att charma en bonde. Eller ansöka via webbformulär här! 

Bilder på bönderna finns i bildspelat ovan. Följ gärna Bonde söker frus Facebook och Instagram.
Officiell hashtag: #Bondesökerfru