27-årige Kenneth Hultkvist arbetar som mjölkbonde i Småland och har som största intresse att cruisa till Öland med en nedsänkt Volvo -95 med tonade rutor. Han blev inte en av de utvalda till programmet men lyckades mycket bra med att finna kärleken på egen hand bland de kvinnor som skrev till honom innan säsongen.

Föremålet för hans kärlek heter Sandra, och här är brevet som fångade Kenneths intresse.

"Hej
Jag fastnade direkt för din presentation när jag såg den precis, tänkte för mig själv, att du verkar vara en sån go människa, jordnära och underbar. En människa för mig. Jag har då aldrig tänkt mig tidigare att jag skulle sitta här och skriva ett brev en dag till ett tv-program. Verkar nästan lite desperat, haha.

Som sagt, jag har aldrig gjort något sånt här förut och vet knappt hur jag ska skriva ett bra brev. Ett brev säger ju inget så om en människa. Det är ju bara ord. Men jag gör ett försök med att beskriva mig själv:
Jag heter Sandra och jag är en härlig tjej på snart 24 år med hjärtat på rätt ställe. Som saknar det här stora extra i livet, Kärleken. Kommer från Skånes södra slätter.

Jag är alltid glad och positiv och vill alla väl. Ofta ett leende på läpparna och alltid nära till skratt. Humor har jag gott om, och det blir så mycket roligare när man kan skratta tillsammans.

Jag är självständig och självsäker. Inte sen på att hugga i när det behövs och gör alltid mitt bästa. Har ett fint inre, är klok och framåt och fattas inte glimten i ögat. Det har jag aldrig gjort. Jag vet vad jag vill, vad jag kan och jag är bra på det jag gör. Jag är en väldigt lättsam tjej, lätt att prata med och lätt att umgås med. Jag är helt enkelt bara mig själv. Jag trivs med mig själv som människa. Utseendemässigt är jag blond, har grön-blå-bruna ögon som kan skifta ibland efter humör. Sist jag mätte mig var jag 161 cm, vilket är för några år sen,så kan ha växt nån liten cm till. Väger 54. Är normal byggd skulle jag väl kalla det *ler*

Är utbildad lastbilschaufför, då bilintresset dominerat hela mitt liv från början. Är svag för stylade bilar och snabba motorer och billjud. Är även utbildad till djurskötare efter gymnasiet med inriktning på mjölkproduktion. Så jag har faktiskt fått mig ett grönt kort med.

Jag har mamma, pappa och två äldre bröder och sju katter, två är mina alldeles egna, dem är helt underbara. På min fritid är jag mycket i stallet som ligger en bit bort, där jag sköter om en ûbercharmig häst vid namn Diamond.

Jag tycker mycket om att läsa, skriva och fotografera. Går gärna ut på promenader och jag älskar att diskutera allt möjligt. Kan vara envis när jag vet att jag har rätt.
Att avsluta ett brev när man inte vet om man ens fått med hälften är inte så lätt, men jag lämnar det till universum så leder dem oss rätt, är det meningen, så möts vi nånstans i framtiden.

Ha det bra och sköt om dig, må kärleken finna dig. :)
Varma hälsningar
Sandra"