I det nya programmet Bonde söker fru Jorden runt får tittaren följa svenska singelbönder som lever och verkar någonstans utanför Sverige. Programledare är förstås Linda Lindorff.

– Det känns fantastisk kul! Det finns många svenska bönder ute i världen som vill träffa nån med samma bakgrund och språk där man tillsammans i ett nytt land kan få de svenska traditionerna att leva vidare. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands men framför att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt - kärleken, säger Linda Lindorff.

Giftermål, förlovningar och bebisar är kvitton på att Bonde söker fru är en äkta kärlekssuccé. Möjligheten att träffa the one är stor för den singelbonde som vill vara med.

– Det är så otroligt roligt att tittarnas engagemang och kärlek till Bonde söker fru är så starkt och det hållit i sig över åren. Vi får ofta kommentarer från att tittare som vill se mer så det känns extra roligt att nu äntligen få släppa den här efterlängtade nyheten att vi nu kommer utöka programmet med en ny programserie där vi även kommer hjälpa svenska bönder utomlands i sin kärleksjakt, säger Clara Tengbom, exekutiv producent.

Castingprocessen är i full gång och produktionsbolaget undrar om just du känner någon härlig singelbonde som går och längtar efter kärlek bland alptoppar eller vinrankor. Skicka ditt tips till bonde@tv4.se.

Bonde söker fru Jorden runt har premiär på TV4 under tidig vår 2020.