Hur var det att vara med i Bonde söker fru?
– Jo, det var kul faktiskt, att vara med. Speciellt på Sundbyholms slott, det tyckte jag var jätteroligt. Sedan var det lite stressigt att ha ett filmteam på gården, det var lite jobbigt.


När alla tjejerna har valt att åka hem och du och Linda sitter och gråter tillsammans är en av de starkaste scenerna i Bonde söker frus historia. Hur kommer du ihåg det?
– Jag hade en föraning om hur det skulle bli, så jag var lite beredd. Men just där och då i stunden, när jag insåg att det definitivt var kört, då var det mycket känslor. Sen hade jag haft tuffa motgångar innan och det gjorde ju inte saken bättre, och nu hände det igen, det gick åt helvete igen liksom. Det var tungt.

Hur förändrades livet efter programmet?
– Det var några som hörde av sig, många som kom fram på stan och ville snacka. Enbart positivt, vilket var kul.


Hur har du det idag?
– Det är bra! Just nu är det fullt upp, vi fick precis tvillingar för några veckor sen, två pojkar. Sedan har vi ju en dotter som är 2,5 år, så det är full rulle här nu. Det har verkligen hänt saker sen programmet, det här hade man inte trott för fem år sedan, att livet skulle vara så här. Då kändes det betydligt mörkare. Så jag är väldigt lycklig.


Känns det litegrann som en revansch nu?
– Ja lite. Skönt att få ett avslut inför tittarna också. Att få berätta hur det gått, att nu är det frid och fröjd – och få ett avslut. Att det slutade bra. Jag går ju till programmets historia hur som helst haha. Inte så positivt, men ändå. Nu får jag sätta ett annat slut på historien. Det känns bra.

Hur träffade du din sambo?
– Hon hörde av sig i samband med programmet, det var det vissa som gjorde. Hon lyckades snoka reda på min mailadress... hur hon lyckades med det vet jag inte haha. Jag blev nästan lite imponerad. Hon är smart hon. Vi mailade ganska länge, sedan träffades vi i samband med Let’s dance då hon bodde i Stockholm och jag var med i publiken under ett avsnitt. Då sågs för första gången. Det fanns ett intresse och det var en lyckad dejt, vi gick och åt och strosade i stan. Det var kallt som satan minns jag haha. Men det blev kärlek, och det är ju fantastiskt.