Bonde söker fru firar 15 år som en av de stora tv-höjdpunkterna varje höst. Onsdagen den 23 september klockan 20:00 har programmet premiär på TV4 – som vanligt med Linda Lindorff som hängiven programledare.

– Jag kan utlova en magisk säsong med massor av spänning och oväntade händelser. I tider som dessa tror jag det är extra viktigt med den här typen av program där kärlek och hopp står i fokus, säger hon.

Programmet innehåller som tidigare succésäsonger speeddejting och gruppdejter, som för de lyckligt utvalda leder till dejtande på böndernas gårdar eller på vackra Siggesta gård, för de bönder som kommer att synas i webbprogrammet Kärlek åt alla.

– Det känns tryggt att vi lyckades genomföra inspelningarna utan att tumma på säkerheten för vare sig bönderna, brevskrivarna eller produktionen. Vi är stolta över att Bonde söker fru suttit säkert i tittarnas hjärtan i femton år. Den här säsongen är en av de mest överraskande och spännande hittills, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4. 

Bonde söker fru har premiär onsdagen den 23 september på TV4, TV4 Play och C More. Kärlek åt alla sänds på TV4 Play och C More med start samma dag.