Nils-Olof Olsson är 35 år och bor i Norra Lien utanför Koppom i Värmland. Han bedriver skogsbruk och föder upp köttdjur på familjens gård, men jobbar även på ett sågverk. Han kommer få ha fyra kvinnor boende hos sig på gården under hösten.

Marléne Ljungdahl är 27 år och bor i Välje utanför Hallen i Jämtland. Gården har funnits i familjens ägo sedan 1905 och hon arrenderar den av sin far. Hon är getbonde med över 70 djur och säljer mjölken till olika mejerier som tillverkar ost. Hennes dröm om att hitta kärleken kommer vi också få följa i höst.


Pär Eriksson är 27 år och bor på Ågårdarna i Åhn i Jämtland. Han är mjölkbonde på familjegården som funnits i släkten sedan 1918. Dessutom bedriver han skogsbruk, spannmålsodling och vall för eget bruk. Han hoppas kunna hitta sitt livs kärlek i brevhögen och kommer få gå på många härliga dejter i höst.

Mikael Carlsson är 52 år och bor i Boxholm utanför Mjölby i Östergötland. Han är köttbonde på gården som han växt upp på och ärvt av sina föräldrar. På gården finns det även höns och inhyrda hästar. Även han kommer få sällskap av fyra kvinnor på gården i höst.