När insåg du att just Stefan var den rätte?
- Jag blev lite förälskad i honom redan från första början, i Sundbyholms slott, men man kunde ju inte veta om det var den rätte redan då. Men sen gick jag och bara blev mer och mer kär i honom under programmets gång, och när jag tillslut insåg att han kände samma sak för mig så blev jag helt knäsvag.

Hur var det att inte kunna visa dina känslor?
- De var väldigt svårt, för sådant styr man ju inte över själv precis. Det krävdes en hel del och man fick försöka ha lite kontroll över sig själv och hejda sig för att inte gå och ta på varandra. För det skulle ju vara otroligt respektlöst mot de andra om man visade sina känslor för varandra. Därför var det så skönt när man fick gå på dejt tillsammans, då behövde man inte längre hemlighålla någonting.

Berätta om din första dejt tillsammans med Stefan, när ni lagade mat tillsammans (se klippet ovan)
- Jag vet bara att jag blev jätteglad över att det var Stefan som jag skulle gå på dejt med. Vi var så himla blyga, så vi kallpratade mest bara med varandra. I det läget visste ju ingen av oss vad den andra kände, så då var vi ganska neutrala mot varandra. Båda var kära men ingen vågade visa det. Men jag var aldrig nervös, utan det var mer bara härligt att få vara med varandra.

Har du haft någon kontakt med Tomas efter programmet?
- Vi har inte hörts någonting alls faktiskt, förutom några meddelanden på Facebook, där vi skrev att det är skönt att det snart är över. Han tycker väl att det är lite tröttsamt att alla frågar om programmet, och att han inte får avslöja något. Tomas är ju verkligen en skittrevlig kille, men med tanke på att det här ändå har varit ett dejtingprogram så skulle det väl inte kännas så schysst mot Stefan om jag fortsatte att ha en massa kontakt med de andra killarna.