I sista programmet berättade Therese att hon skulle flytta in, bor ni ihop nu?
- Ja, vi bor ihop sedan lite mer än en månad tillbaka. Vi flyttade hit hennes möbler redan i augusti och sen var jag nere och hämtade henne och hennes sista saker i oktober, inte en dag för sent. Det var en lång väntan.

Hur känns det?
- Det känns jättebra. Det känns skönt att ha någon att vakna med på morgnarna och komma hem till på kvällarna, att ha någon att dela vardagen med. Therese och jag är väldigt lika så allting faller sig väldigt naturligt i vårt förhållande.

Vad är det bästa med att bo ihop?
- Att man alltid är två om allting och att man inte behöver ta allt själv, utan kan dela upp saker och ting. Sen är det skönt att alltid ha någon nära. Det är mysigt att ha någon att äta middag tillsammans med och sova ihop med. Alla småsaker i vardagen blir så mycket roligare och lättare när man har någon att dela det med.

Var det som du tänkt dig?
- Jag hade inte tänkt på det så mycket mer än att jag visste rätt snabbt att jag ville att Therese skulle flytta hit. Varken jag eller Therese ville ha ett distansförhållande så det var självklart att vi skulle flytta ihop.

Vad pysslar Therese med på dagarna?
- Therese har tagit med sitt arbete och jobbar på distans hemifrån. Dock så saknar hon att ha kollegor runt sig, så jag tror att hon kommer att söka jobb på ön ganska snart. Även om det bara är ett extrajobb så är vi båda överens om att hon behöver komma ut och lära känna lite folk. Planen är ju att hon ska bo här hela livet så det är lika bra att hon får egna vänner här i krokarna också.

Hur ser framtiden ut?
- Framtiden ser väldigt ljus ut. Jag och Therese har väldigt lika värderingar och förhoppningar om ett förhållande, vilket gör allt väldigt enkelt. Vi är väldigt trygga och lyckliga tillsammans och har inga tvivel om att vi är rätt för varandra. Vi har planer för både hus och gård och familj, och allt vad det innebär. Allt känns väldigt självklart och härligt.

Planerar ni barn?
- Barn är planerade inom en snar framtid. Vi längtar båda väldigt mycket efter att få bilda en egen familj, så det dröjer nog inte allt för länge. Vi vill gärna ha barn inom ett år, då har vi hunnit få lite ensamtid tillsammans och har förhoppningsvis hunnit renovera lite här hemma.

Och slutligen - när ska ni gifta er?
- Giftermål blir det absolut, men det är inte planerat på ett tag. Vi vill skaffa barn först och prioriterar det just nu. Giftremål får dröja lite, men en förlovning kanske kommer snart…