Årets bönder i Bonde söker fru i tv:

Jonathan Antonsson

Jonathan Antonsson är 27 år och bor på den vackra ön Orust i Bohuslän. Han driver tillsammans med sin bror en kravcertifierad köttgård, förutom kor finns det på gården även hästar, kaniner och höns. Han är intresserad av odling, tycker om att gå ut och dansa och har ett stort motorintresse. Jonathan söker en tjej med mycket driv och som liksom han längtar efter familjeliv på landet.

Sebastian Davidsson

Sebastian Davidsson är 33 år och bor i Anderstorp i Småland. Han bedriver småskalig köttproduktion och arbetar med skogsbruk på gården som funnits i släkten sedan slutet av 1600-talet, han jobbar även extra inom räddningstjänsten. Sebastian har bland annat tagit andraplatsen i Sveriges starkaste man, det bästa han vet är när kalvningssäsongen sätter igång. Sebastian vill hitta en partner han kan ha roligt med och ärlighet är något han skattar högt.

Peter Karlsson

Peter Karlsson är 52 år och bor i Tanumshede i Bohuslän. Han driver skogsbruk och äger en gård med köttdjur, gården har funnits i släkten sedan 1754. När han är ledig gillar han att köra motorcykel, jaga, baka, dansa och läsa böcker. Han vill hitta en kvinna som är glad, snäll och ödmjuk, någon han kan dela vardagen med.

Erik Nilsson

Erik Nilsson är 24 år och bor i Pilås i Småland. På gården finns får, grisar, hästar och katter och som granne bor föräldrarna som har kor. Erik är utbildad snickare och har själv renoverat sitt charmiga lilla röda hus med vita knutar. På sin fritid sjunger han i manskör, jagar och hjälper till som scoutledare. Erik har många planer och söker en sund naturlig tjej utan prestige som kan dela hans planer och inte har några problem med att släppa loss.