Hur ser det ut på kärleksfronten nu?
- Jag träffar ingen för tillfället och jag har väl inte gjort så mycket med breven heller. Har egentligen bara tittat på dem, men inget mer. Det har varit så mycket nu ändå, så det har inte känts som att tiden har funnits till det. Men det kanske blir annorlunda nu efter att programmet är slut.

Känner du att du ångrar något från i somras?
- Nej, det gör jag faktiskt inte, utan jag tror nog att jag gjort rätt val hela vägen.

Har du haft någon kontakt med Malin efter programmet?
- Ja, men inte så mycket. Vi har pratat i telefon en gång, och så har vi blivit vänner på Facebook.

Har du haft någon kontakt med My då?
- Nej, jag har ingen kontakt med henne heller. Vi träffades en gång efter programmet, ganska så snart efter den sista inspelningen, och det var mest för att vi ville se om det kändes annorlunda när det bara var hon och jag och inga kameror. Men det var ingen skillnad och jag kände fortfarande ingenting för henne, och jag tror inte hon kände något för mig heller. De rätta känslorna kom aldrig.

Vad söker du hos en tjej?
- Jag faller ju för en driven tjej, som har mål och ambitioner, och som vet vad hon vill. En omtänksam tjej som trivs med sig själv och som gillar sitt eget utseende. Så länge hon gör det så blir hon oftast väldigt attraktiv.

Skulle du känna att du var redo att träffa någon nu?

- Ja, det är jag absolut redo för. Jag har bara inte hittat den rätta än. Men det var väldigt kul att få vara med i programmet, även om det kanske har sett ut som att det inte varit det då det har varit mycket tjafs och så i tv, men jag ångrar inte en sekund av det hela. Det har varit värt det och jag har haft en otroligt rolig tid.