Hur upplevde du det slutliga valet?
- Det kändes skönt att få göra det så att dejtandet kunde börja ske under mer vanliga omständigheter. Det är aldrig kul att välja bort någon, speciellt eftersom jag visste att båda var intresserade. Slutvalet blev en grej för alla inblandade med mycket spänning i luften där jag på något sätt var huvudpersonen. På något konstigt sätt blev jag lugn mitt i det. När valet var gjort svämmade allt över och jag kan nog upplevas som väldigt utsvävande i mina känslor, tankar och drömmar. Det var som om alla känslor kom på samma gång.

Var det tungt att berätta för Malin hur du kände?
- Att se Malin gå och sen inte veta hur hon kände och tänkte var jobbigt. Hon visade inte något direkt för mig när jag valde bort henne. Men och andra sidan var jag fel person att ev trösta henne också.

Du nämnde i programmet att du och Malin var för olika, på vilket sätt var ni det?
- Malin och jag är olika i mycket. Hon är betydligt lugnare och mer tillbaka dragen än vad jag är. Jag har ett eldigare humör, är mer flamsig och mer impulsiv. I våra samtal kändes det många gånger som att det nästan bara var jag som pratade än ett gemensamt samtal.

- Jag tyckte inte att jag fick tillräcklig mycket djup kontakt och kom under ytan med henne,som att hon höll undan mig, även fastän vi var ensamma ibland. Jag vill ha mycket samtal, skratt, humor och känslor i mitt förhållande och det kändes som om vi inte skulle nå dit pga att vi var för olika.

Har ni någon kontakt idag?
- Nej jag har ingen kontakt med Malin idag.

När under programmet märke du att känslorna var starkare för Maria?

- Under min och Marias dejt klickade det mer mellan oss, men valet var inte den dagen och jag ville verkligen ge båda samma chans eftersom känslor för Malin hade funnits hela tiden, medan de kom allt eftersom med Maria.

Varför kändes hon som den rätta för dig?
- Därför att känslorna för henne kändes på ett djupare plan. Jag tyckte vi kompletterade varandra bra och växlade bra mellan skratt och allvarsamhet. Vi hade många saker som klickade mellan oss. Hon växte sig starkare hela tiden.

Hur skulle du beskriva Maria som person?
- Maria är öppen och glad. Har mycket humor och lätt till skratt. Hon reder sig i de flesta situationer och är lugn där jag är stormig och vice versa. Lätt att prata med och inte handfallen varken partiskt eller i situationer.