Berätta lite om din bakgrund!
- Jag har tidigare jobbat inom restaurangbranschen kring alla nattklubbar. Nu är det sju år sedan jag köpte gården. Jag har ridit sen jag var sju, och tävlade fram tills att jag var 23-24 år. Det var ganska oväntat att jag valde det här livet, det trodde jag inte för tio år sedan. Men jag har ett fantastiskt liv nu, kan faktiskt inte klaga på någonting. Jag har precis det jag vill ha.

Fritidsintressen?
- För mig går jobb och fritid ganska mycket hand i hand. Men jag tycker om att resa, musik, att gå på bio och att gå ut ibland. Jag gillar när det händer saker.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
- Jag går upp halv sju och då fodrar jag och släpper ut hästarna. Innan lunch rider jag 2-3 hästar, och efter hinner jag med 3-4 stycken. Jag brukar sluta runt sju på kvällarna. Vet jag att jag ska göra något så ser jag till att jobba undan så att jag kan sluta tidigare. Under vår, sommar och höst tävlar jag också.

Beskriv dig själv med tre ord?
- Jag är impulsiv, snäll, rak och glad. Det blev fyra. Men negativa vibbar går bort.

Drömman?
- Personen måste ju kunna acceptera den här vardagen, och kunna trivas i miljön. Men han behöver inte vara hästintresserad. Talar vi rent utseendemässigt så gör det ju inget om han ser ut som Magnus Hedman eller Daniel da Silva.

Varför ska man skriva till dig?
- Man får ett roligt liv som sällan är tråkigt. Jag gillar diskussioner och blir lätt engagerad i saker. Man får en kul tillvaro helt enkelt, där det händer någonting hela tiden, på ett positivt sätt.

Vilka egenskaper tycker du är viktiga hos en partner?
- Humor, intressen, empati och att han är kärleksfull. Omtänksamhet och att visa respekt är ju givet.

Om du bjuder på middag, vad kan man som kille förvänta sig för mat?
- Det skulle bli en köttbit, pommes frites och bearnaise. Det har varit med favoritmat sen… alltid. Jag tröttnar aldrig! Det äter jag minst en gång i veckan.

Vad är viktigt i ett förhållande?
- Respekt, humor och förståelse. Och kärlek naturligtvis. Man måste både respektera och acceptera varandra. Tillit och trohet är ju basic och sådant som är självklart.

Har du någon dold talang?
- Jag sjunger ganska mycket och bra. Jag har faktiskt 9060 som rekord på Det gör ont i Singstar. Lena PH själv har visst 7000 läste jag någonstans, haha. Jag älskar Singstar.

Har du någon last?
- Pepsi! Dricker alldeles för mycket. Säkert tre liter om dagen. Och så äter jag väldigt mycket glass.

Favoritfilm?
- Den absolut bästa är Bröderna Lejonhjärta. Air force one är ju en riktig klassiker och Mrs. Doubtfire är fantastisk. Sedan gillar jag Lånta fjädrar, Motorsågsmassakern och Lida.

Favoritmusik?
- Det är väldigt blandat, men jag tycker om schlager. Christer Björkman har verkligen gjort ett jättebra jobb, all heder åt honom. Men annars så står radion på från klockan sju. Jag tycker även att Madonna, BWO och Alcazar är bra.

Vad har du för förväntningar på Bonde söker fru?
- Jag har inga direkta förväntningar faktiskt. Jag brukar gå in med ganska negativ inställning, men jag hoppas att det blir en rolig upplevelse. Det blir en bonus om man träffar någon. Jag kommer inte hänga mig om det inte händer. Jag tror att det blir ett fint minne.