Berätta om ditt yrke.
- Jag jobbar med islandshästar. Jag åker runt till olika stall i Göteborgsområdet och har lektioner för folk på olika nivåer, allt från landslagsryttare till nybörjare. Jag tar även emot hästar för tillridning och inridning. Om jag inte hade haft hästar hade jag varit mentalcoach. Tror jag har en bra "vinnarskalle" tänker alltid positivt och ser mig själv överst på prispallen.

Vad gör du när du inte jobbar?
- När jag inte jobbar är jag med min son. Han är mitt allt. Jag försöker även hinna med mina underbara vänner. Vi är ett tjejgäng som hängt ihop sen vi var små.

Beskriv din drömkille.
- Han skall vara snygg såklart! Efter 10 år vill jag kunna titta på honom och tänka "shit denna killen är min". Sen är humor otroligt viktigt, jag älskar att skratta och skämta och har en rätt knäpp humor. Snäll och generös är också viktiga egenskaper, snålhet går bort! Gärna åt blonda hållet och ha lite längre hår. Rakade killar går helt bort.

Varför valde du att skriva till Pär-Ola?
- En kompis till mig hittade Pelle på näten och sa ”Lollo jag har hittat din drömkille”. Jag såg en bild på honom och på en sekund visste jag att det var precis så min drömkille såg ut. Först tvekade jag lite för det är inte min grej att skriva ett brev till ett dejtingprogram men jag kunde inte glömma honom så jag knåpade ihop ett brev på fem minuter mest på skoj som jag fick iväg.

Vad föll du för hos honom?
- Jag föll för hans fina ansikte och leende. Det gick rakt in i hjärtat och då var det bara en bild.

När du väl fick träffa honom och komma till gården, var han då som du hade förväntat dig genom hans tv-presentation?
- Det var ännu bättre i verkligheten. Han var underbar på alla sätt mot alla oss tjejer.

Vad det något med honom som överraskade dig?
- Det som överraskade mig var nog hans ödmjuka personlighet. När man ser honom så kan man kanske lätt få en uppfattning om att han är lite tuff och cool, för det tror man om snygga killar men han är helt tvärt om. Behandlade oss alla tjejer som prinsessor. Han tänker alltid på den andra först än sig själv. Det fanns inget dåligt hos honom.

Hur har dina tidigare relationer sett ut?
- Jag har varit singel sedan jag och min sons pappa flyttade isär för 2,5 år sedan. Vi var ett par i tre år. Har bara haft rätt korta förhållanden innan.

Hur är du som person?
- Jag tror att jag är rätt lätt att vara med. Är ofta glad och älskar att skratta. Jag älskar mitt liv och vill inte ångra en enda dag. Ibland kan jag ha lite svårt att säga nej och tar kanske på mig lite för mycket. Att vara deprimerad kan jag knappt stava till.

Vad är det viktigaste i ett fungerande förhållande?
- Att man kan lita på varandra och att man kan prata om allt. Jag tror det är viktigt att man är lik sin partner och att man har samma egenskaper.

Berätta något om dig som inte kommer fram i programmet?

- Jag är nog lite mer busig och sprallig än vad man kan se i programmet. Tv har vinklat mig lite mera lugnt än vad jag egentligen är. :)

Hur var stämningen på gården?
- Stämningen på gården var jätte bra. Innan Sofia åkte hem var det lite tryckt stämning då hon hela tiden ställde Pelle mot väggen och ville veta vad han tyckte om henne. Det tror jag vi andra tjejer störde oss på lite. Jag och Helene kom varandra väldigt nära, hon är en helt fantastisk människa.

Vem av tjejerna kom du minst överens med?
- Det va ingen tjej som jag inte kom överens med men jag tror att jag och Camilla hade minst gemensamt.

Skulle du kunna ge upp allt för att flytta till landet?
- Jag bor ju redan på landet så att flytta för mig är inga problem. Bara jag får ha min son och mina hästar och min kärlek så kan man nog bo i en koja i skogen.

Namn: Louise Löfgren
Ålder: 29 år
Yrke: Instruktör och hästtränare
Bor: Lindome 2 mil söder om Göteborg
Familj: Son Lukas 3,5år