TV4 presenterar nu nya bönder som hoppas hitta kärleken i tittarsuccén Bonde söker fru. I årets upplaga finns både köttbönder, spannmålsbönder, hästbönder, en mjölkbonde och en fårbonde. I två program, som sänds den 6 maj och den 13 maj, presenteras bönderna för första gången i tv. Till hösten drar säsongen i gång på allvar och då får tittarna se om kärleken blommar ute på gårdarna. Leder programmet gör Linda Lindorff.

Den sjätte säsongen av Bonde söker fru sänds först i höst, men redan fredag den 6 maj och fredag den 13 maj presenterar TV4 de nya bönderna i två halvtimmesprogram. Under ledning av Linda Lindorff får bönderna med egna ord berätta om sig själva, om sina förhoppningar och vad de söker hos en partner.

- Äntligen är det dags igen! Det ska bli fantastiskt roligt att göra en ny säsong av Bonde söker fru! Jag uppmanar nu verkligen alla Sveriges singlar att ta chansen och skriva till de här bönderna för de är riktiga läckerbitar, säger Linda Lindorff.

Efter porträttprogrammen kan tv-tittarna skriva till den bonde som väcker deras nyfikenhet och som de gärna vill träffa och lära känna bättre.

Bonde söker fru, porträttprogrammen, sänds i två delar, fredag 6 maj klockan 21.30 och fredag 13 maj 21.30 i TV4.