E: Vad gör dig lycklig?
Pär-Ola:
När jag ser mina barn göra mål. När dom är duktiga i fotboll. Sen är det skönt också när det går bra i stallet.

Rut: Hej Pär-Ola! Är du lite av en toffel?
Pär-Ola:
Nästan, lite på gränsen. Men jag kan säga hur jag vill ha det. Det är 50-50.

håret: hur många ggr per dag rättar du till håret?
Pär-Ola: Haha! Ja... jag vet inte? Jag gissar att det där är en pik? När jag är i stallet så fixar jag nog inte så mycket med det. Är man ute någonstans så tittar man väl i alla fall till det, så man inte ser hemsk ut. Men inte mer än andra.

Kattis: Vill bara säga att vi (jag och min sambo) tycker lite synd om dig. Tjejerna är hårda mot dig. Bra kämpat!
Pär-Ola: Det var snällt sagt. Jag tackar ödmjukast för det. Det ser kanske värre ut än det var. Dom flesta var rätt snälla.

Jurgita Kausaite: Vilka kvaliteter söker du hos en tjej?
Pär-Ola: En viss sorts streetsmarthet. Jag gillar intelligens, det är sexigt. Man ska även vara mån om sig själv, bry sig om sig själv och mig också. Sen ska dom givetvis vara snälla, ödmjuka och ha hjärtat på rätt ställe.

Mariia: Var det inte svårt att prata om sina känslor när du hade kamerorna runt dig hela tiden?
Pär-Ola: Ja, det är svårt. I alla fall fram till och med att man vant sig lite. Det är ju en kamera som står där, men när det är riktiga känslor så tänker man inte så mycket på det. Det som kommer från hjärtat kommer från hjärtat och då tänker man inte så mycket på det.

Camilla: Hej Pär-Ola! Du är min favoritbonde i årets program. Vad tycker du var svårast med att ha tjejerna på gården?
Pär-Ola: Det svåraste var nog att vara någorlunda neutral mot alla. Man vill inte visa för tidigt vem man egentligen gillar allra mest. Man måste försöka umgås med alla ganska mycket. Jag tog verkligen åt mig när Camilla sa åt mig. Det var nog det svåraste.

Lena: Vilket är ditt favoritdjur?
Pär-Ola: Det är givetvis hästen i så fall.

Hilde: Hei. Er du glad for at du meldte deg på "Bonde söker fru"? Var det som du hadde forventet? - ville du gjort det igjen liksom? :)
Pär-Ola:
Det var inte exakt som jag hade förväntat mig, det var faktiskt mycket bättre. Allting. Hade jag vetat det jag vet i dag hade jag varit med för många år sedan.

Disacesar: Hej! Hur tänkte du när du frågade på speed dateingen om en av tjejerna vill öva på att göra barn? Ursäkta men jag höll på kissa på mig av skratt, rätt charmigt men klumpigt! :)
Pär-Ola: Saken är den att jag inte tänker så mycket... faktiskt. Vi pratade väldigt mycket om barn, hon ville inte ha barn just för stunden och då tänkte jag spontant att hon kanske inte gillade själva träningen heller. Så det var lite med glimten i ögat, en ice breaker.

Eva: Hallå! Kommer du delta i tävlingarna i Globen Horse Show i år :)?/Eva
Pär-Ola:
Nej, det kommer jag inte. Fast jag kanske besöker Globen, men inte för att tävla i så fall.

LOVE: Vad var det med Sofia som fick dig välja bort henne?Är ni vänner idag?
Pär-Ola:
Vi är nog vänner i dag. Vi har i alla fall inget otalt med varandra. Det har mycket med saker som kom upp "bakom kameran" som gjorde att jag valde som jag valde. Vi hade inte hästinresset och det var väldigt viktigt för mig. Det var en bidragande faktor.

b: Haft sex med nån på gården medans du hade flera där??
Pär-Ola: Nej, det hade jag inte. Jag höll mig i skinnet =)

hej: varför tycker du om hästar?
Pär-Ola: Jag älskar lukten av hästar, att dom är så personliga och sen gillar jag själva träningen och få se deras utveckling. Det är väl det, i korthet.

tjejen: Är det någon du tyckt varit jobbig någongång?
Pär-Ola:
Det jobbigaste är helt klart att göra valen på slutet, det som kommer i slutet av serien. Då har man ju lärt känna tjejerna så mycket att det inte alls är roligt. Det blir mycket känslor då...

Anna: Hej PO. Jag undrar om vi kommer få se din My little pony tatuering under programmets gång? Jag hoppas iallafall på det, för jag har också en...
Pär-Ola:
Den kommer nog inte att synas. Sen är det faktiskt inte en my little pony, men det ser väl kanske ut så lite? Jag vet inte hur det har uppfattats i tv =)

Moderator:
Nu stänger vi chatten. Tack för alla frågor.