Vad föll du för hos Louise?
- Jag föll för Louises sexiga leende och hennes blick som är lite full i fan. Hon är glad jämt vilket smittar av sig. Sen har hon en väldigt lustig humor precis som jag. Vi skrattar åt samma saker. Hon är social, har huvudet på skaft och vet vad hon vill. Att hon även är världens vackraste tjej gör inte saken sämre.

När under programmets gång visste du att hon var den rätta?
- Det växte fram under tiden tills jag kom på att ”shit, den här tjejen kan jag inte leva utan".

Efter hur lång tid bestämde ni er för att förlova er?
- På vägen till weekendresan. Tror det var fem dagar efter mitt sista val. Jag tror på kärleken och jag tror att man ska gifta sig tidigt när man är som kärast i någon och inte när ett förhållande känns dåligt och behöver en nytändning.

Men varför så tidigt i förhållandet?
- Det var inte bråttom egentligen men när jag är säker på saker så gör jag det. Jag kollar inte bakåt. När jag väl kände att: "Louise, hon är kvinnan i mitt liv, tjejen jag väntat ett halvt liv på" behöver man inte tänka över en förlovning.

Berätta om kvällen ni förlovade er, hur gick det till?

- Vi hade ju pratat om det på vägen ner på flyget, så när vi väl åkte i väg och köpte ringar så hade vi bestämt att göra det vid havet samma kväll vid solnedgången. Det var väldigt romantiskt. När vi hade bytt ringar gick vi tillbaka till hotellet. De hade tänt facklor hela vägen, säkert 60 meter. Vi drack champagne och bara myste. Hade vi inte haft ett flyg att passa, så hade vi varit kvar än. Det var underbart.

Kan du avslöja något om bröllopet?
- Hela bröllopet går i rosa och silver vilket är Louises favoritfärger. Alla blommor i kyrkan och hennes brudbukett kommer vara i de färgerna. Bröllopet kommer att äga rum i Lindomme kyrka, och efter det väntar fest och en 250 kvadratmeter stor hotellsvit i centrala Göteborg. Samma svit som Madonna brukar ha. Jag har sett bilder på sviten - magisk bröllopsnatt, check!

Kommer du och Lousie få ett kärleksbarn tror du?

- Nja, om du frågar Louise så vill hon det men jag känner väl att vi måste komma igång med vår gemensamma ridskola i början av nästa år först. Efter det kanske. Men bara kanske.

Hur bor och lever ni idag?
- Vi bor alla under samma tak hos mig i Fjugesta. Louise hästar har flyttat och vi rider och tränar hästar varje dag. Helt underbart att kunna dela sin vardag med någon som man är störtkär i.