Dag 7

Vilken resa som jag har fått göra!!! Hur många är det som får möjligheten att ”sätta in” den största kontaktannonsen i Sverige?? Jag har fått höra att jag är så modig. Knappast, jag är bara jävligt lat!! Ett enda litet mejl till TV4 o så var det klart. Jag behövde ju bara luta mig tillbaka o vänta på att breven skulle ramla in. Själv hade jag väntat mig 25-30, så det kom nästan som en chock att det blev så många som det blev. Visst var det jobbigt att sålla bland breven utan att ha träffat skrivarna, men på något sätt så är jag säker på att jag valde de bästa…eller?

Att tala om för Peter idag att han skulle få åka hem var nog bland det jobbigaste jag har gjort. Jag bad producenten om att få ta ett snack med Peter ”off camera”, men det blev ett blankt nej. O det är väl enda gången som jag kände att tv gick före känslor, men det är spelets regler.

Jag måste erkänna att jag ju tidigare varit den där killen som slutar att höra av mig när det ”förhållande” eller ett tags dejting ballar ur, men nu har man väl mer eller mindre blivit proffs med det här att göra slut.

Vi satt på min favoritplats här på gården. Mitt ute i en hage, på en liten höjd. Solen började gå ner så vi fick lite problem med ljuset. Extra reflektioner fick plockas fram. Jag har en förmåga att snappa upp saker och ting ganska fort och så även i det här fallet med inspelningsteknik. Jag var snabbt på det klara med hur kamera- och ljudkillarna ville ha det så vi har jobbat extremt bra ihop hela tiden. O när vi satt där i hagen, o några av assistenterna förtvivlat försökte fånga det sista ljuset, jag var stressad av att Peter satt där och väntade på sin ”dom”. Då reser jag mig upp, placerar ut reflektorerna så vi fick perfekt ljus, teamet stog där en aning förvånade o helt knäpptysta…o det var då jag fick smeknamnet ProducentPeter!

Kommentera i Peters gästbok

Dag 6

Första dagen som det inte är sol från klarblå himmel, känns faktiskt lite konstigt att säga, men jag har längtat efter ett riktigt skyfall!

Vädret begränsade ju också lite vad jag skulle hitta på med Wille , men tycker att det blev en toppenkväll uppe på höskullen. Tänk vad lite som behövs för att få till en riktigt romantisk härlig stund. Glöm lyxiga hotell o resor. Höbalar är receptet!!! Ha ha.

Om Wille hade fått som han ville (öh, mycket ville blir det) så hade vi förmodligen stannat där ute hela natten, o med det hade nog en hel del hänt. Men jag är fortfarande väldigt obekväm med kamerorna just när det blir intimt. Jag sitter gärna o snackar o gör saker framför den, men just när det kommer till känslorna, då blir det svårt… Så jag antar att jag mer eller mindre framstår som en nervös oskuld!

Och så har vi morgondagen. Jo, jag har redan bestämt mig. Gjorde faktiskt det på ett väldigt tidigt stadie, även om jag har låtit de andra få bevisa att jag kanske har haft fel. Men det är faktiskt en kille som intresserade mig redan på speeddejten. Så vad är det man säger, ”first impression lasts”. Det blir faktiskt inte mer än så från mig idag. Jag vet att jag kommer att göra någon väldigt ledsen imorgon o det gör att jag gruvar mig lika mycket som jag ser fram emot att göra någon glad. Ha det! /Peter Kommentera i Peters gästbok

Dag 5

Det börjar märkas att man är på helspänn o att man inte direkt sover jättebra. Idag var jag trött o kände mig lite off. Jag hade inte så speciellt mycket inspiration o under intervjun med Linda kom jag på mig själv flera gånger med att jag stod o stirrade på hennes bröst… Herregud Peter !

Det blev VÄLDIGT jobbigt i dag vid valet, precis som jag befarade. Patrick blev ju så otroligt ledsen, o jag känner såhär nu när jag fått lite distans: är det mig han är ledsen över, eller är det något annat som också passar på att komma ut? Jag känner fortfarande att jag inte riktigt känner Patrick. Han var otroligt svårt att komma in på livet, kanske kan det vara hans ”amerikanska jag” som jag ställer mig lite frågande till…

Något som var väldigt trevlig däremot var min första enskilda dejt, o den var med min norrländska, lugna, trygga kille, som för övrigt har de mest fantastiska ögonen jag sett!!

Peter vinner mera mark för varje dag som går. Han är väldigt sparsam med vad han säger, men med det han säger finns det alltid något av innebörd. O dessutom så har han jävligt skön humor. Hur det än går så kommer Peter o jag att vara riktigt bra vänner! Det kännes jag på mig!

Imorrn ska Wille o jag ut på dejt, vad det blir, det vet jag faktiskt inte än… framförhållning, vad är det? /Peter

Kommentera i Peters gästbok

Dag 4 - Fredric har lämnat.

Idag är det första dagen efter valet då Fredric åkte hem, o jag vet inte om det är att gruppen har blivit lite mindre eller om det beror på något annat, men det känns som om det är en mer uppsluppen stämning i hela gruppen. Peter tar faktiskt lite mera plats o det är verkligen på tiden. Han kommer med små poänger hela tiden.

Dagen rullade på o det är ju varmt som en finsk bastu på dagarna, o poolen är uppskattad. Det var länge sen som jag badade såhär mycket.

Kvällen kan man lugnt säga gick i alkoholens tecken. Det blev ett riktigt partaj. Absolut ingen drängfylla, men det blev liksom drag under galosherna. Särskilt när det spelades Charlotte Perrelli … Det var väl just då, när Hero spelades som högst, som Patrick visade en speciell sida.

Vi hade nu flyttat festen inomhus för att låta hästarna få sova, när Harrysson bjöd på en uppvisning som sent kommer att glömmas. Kanske kan man kalla det erotisk show… eller också inte. Men det var allt från att hänga i takbjälkarna, till att ligga på golvet o ta på sig själv på ett sätt som till och med fick mig att rodna lite.

När vi hade dansat av oss så blev det dags att krypa till kojs. O det är bland det värsta jag vet när man fortfarande är lite påverkad av alkohol när man lägger sig, så där så att hela rummet gungar. O det spelar i och för sig ingen roll för jag har ju ett val att tänka på imorron. För mig är det ett ganska lätt val att göra men jag vet att det kommer att bli mycket känslor o tårar o det gör att jag kommer att sova dåligt i natt. /Peter

Kommentera i Peters dagbok

Dag 3 – Första valet Det här med val är verkligen det som får mig att må rätt dåligt! Jag vill ju göra människor glada, inte tvärtom. Ja ja, det är spelets regler, jag vet det. O vem sjutton kunde föreställa sig att det skulle vara så förbannat känslofullt…

På något sätt kändes det som om Fredric blev mer irriterad o arg, än ledsen att bli den första att få lämna gården. O jag tror kanske att det var den lite alltför strukturerade o planerade killen som fick mig att känna att vi inte skulle ha någon framtid tillsammans. Jag trodde verkligen att han skulle släppa loss lite o bli lite mer avspänd efter ett tag men jag hade fel.

Jag har i alla fall fått ett nytt intresse, GOCART!! Fy fan vad skoj. Sist jag körde var på en personalfest med gamla Kharma-gänget, men då blev både Robert och jag avstängda för att vi körde för tufft… Det trodde ni inte va?

Jag var väldigt imponerad av Peter på banan. Han är verkligen en riktigt cool norrlänning. Ligger o lurar lite i vassen, o sen när det gäller så slår han till. Peter är en av de mest trivsamma personer som jag har träffat. Jag känner mig väldigt avslappnad o skön i hans sällskap o jag ser fram emot att lära känna honom mera.

Jag är fortfarande väldigt förvånad över att det funkar så himla bra mellan oss grabbar, inte ett endaste litet tjafs, o då har vi ju ändå varit fem fjollor under samma tak!!

Nej nu ska det bli skönt att sova. God natt. /Peter

Kommentera i Peters gästbok

Dag 2 - Lite väl mycket rosé och fanta

Oj oj oj, vilken dag!!! Om jag skriver lite osammanhängande så beror det på att det har blivit lite väl mycket rosé och fanta… Tänkte först berätta att precis innan jag somnade igårkväll så kom Wille in till mig och lämnade ett brev där han hade skrivit ner lite vad han känner för mig och situationen, han är så jävla go helt enkelt.

Tycker att alla har kommit till rätta väldigt snabbt, o jag känner mig väldigt trygg i allas sällskap. Peter har hållit sig lite i bakgrunden men det känns som om han kommer att köra upp jämsides med de andra.

Med flit startade jag en politisk diskussion idag, lite för att se var alla står, o lite för att se om man vågar ha en egen åsikt, men mest av allt för att jag gillar att gnabbas lite! O vad jag tycker om utgången, nja den behåller jag för mig själv.

O så var det det här med Playstation. Hur fan kan jag vara så fruktansvärt dum o nämna att jag gillar Singstar??? Det kom ju som ett brev på posten att det skulle sjungas. Så raka vägen in i lastbilen o fram med spelet, o det kändes väl lite som om alla, inklusive mig själv, inte tänkte så mycket på kvaliteten på sången, utan att man ville höras mest liksom. Naturligtvis skyller jag på spriten…

Jag ska ju inte sticka under stolen med att jag ligger här o tänker på att det är val imorron, o det är väldigt jobbigt att en måste åka hem. Men jag bestämde mig ganska tidigt idag vem som åker först. Jag kommer tillbaka till det nästa inlägg. Ska i alla fall bli jättekul att träffa Linda . Vi har små snack o hon är ett enormt stöd, o lättar upp stämningen när det behövs, ja vore man hetero, då skulle jag lätt ha givit Jacob en match…!!! Ha ha. Nej nu är det dags att sova. Det blir en tuff dag imorron med valet o dessutom så ska vi ut på äventyr på kvällen! Vi hörs! /Peter

Kommentera i Peters gästbok

Dag 1 – Killarna kommer

Jag har faktiskt haft en del sömnlösa nätter inför den här dagen. Fyra för mig nästan helt främmande killar ska ju klampa in i mitt hem och rota runt. Jag som är van att vara helt ensam, bara att ha mig själv att tänka på, käka den mat jag vill, kolla på den kanal på tv:n som jag känner för…

Jag har redan kollat med Hanna att spårar det ut så är det ok att jag flyr in till henne!! Ha ha. Även fast det är med glimten i ögat jag ”oroar” mig, så måste jag erkänna att hela situationen är ganska rubbad, eller, förlåt, unik. Fyra killar flyttar in hemma hos mig, på något som kallas massdejting. Jag lider ju inte av det, tvärtom!! Men kommer vi kunna hålla en bra stämning? Blir det svartsjuka? Eller min värsta farhåga…kommer någon av de andra grabbarna att finna varandra…???!!!

En annan tanke som har slagit mig är ju förstås, hade jag valt ut rätt killar? Från början var det nästan 140 brev, vissa gick ju av naturliga skäl bort…Annelie, vad fan tänkte du med?? Ha ha. En sak är jag i alla fall väldigt säker på, hur det än blir så kommer det bli en väldigt intressant tid tillsammans, och man kommer nog få bita ihop mer än en gång…

För att arbetet här hemma ska flyta på under denna något speciella tidsperiod så har några kompisar + mamma och pappa kallats in så jag känner mig helt lugn och kommer att kunna koncentrera mig helt på min uppgift, nämligen att hitta mannen i mitt liv!!

O jag måste verkligen säga att det verkar som högre makter är med oss. Vädret är helt fantastiskt! Solen skiner från en Hollywoodblå himmel, vindstilla o vattnet i poolen mäter 28 grader. Kan det bli bättre?

När killarna anlände var det som om allt bara rann av en, jävlar vad bra det känns!!! O jag är extra glad att en av dem är här… Sen är frågan, kommer man att ändra uppfattning?? Det återstår att se. /Peter

Kommentera i Peters gästbok