Här är årets bönder i Bonde söker fru!

Ser du någon som verkar intressant så tveka inte utan skicka ett brev till honom eller henne på:

https://www.shortaudition.com/skriv-till-din-favoritbonde2019

Eller skriv ett vanligt brev och skicka till:

Bonde söker fru
TV4
115 79 Stockholm

Du kan också skicka ett mail till: bonde@tv4.se

OBS! Kom ihåg att sista ansökningsdag är den 12 maj!

Här är bönderna:

Oscar, 22 år, getbonde från Sala

Oscar är en energisk och påhittig kille som gillar när det händer saker. Till exempel snappade han upp att yoga tillsammans med djur var på tapeten utomlands och ett par veckor senare deltog över hundra personer i yoga sida vid sida med getterna på hans gård. Han tog över farmor och farfars gård redan som 16 åring där han nu fortsätter att förverkliga sina visioner. En framtidsdröm han har är att erbjuda grön hälsa/rehab till dom som behöver. När det kommer till kärlek drömmer han om att träffa en likasinnad tjej som precis som honom sprider energi och glädje omkring sig.

Jennie, 29 år, häst- och nötbonde i Skultuna
Jennie är en driven och smart tjej med ett inre fyllt av kärlek, värme och omtanke. För ett par år sedan köpte hon sin drömgård men trots att hon står stadigt på egna ben längtar hon allt mer efter mannen i sitt liv och någon att bygga en framtid ihop med. Hon söker en kille som älskar livet på landet och som delar hennes passion för djur och natur.

Alexander, 35 år, mjölkbonde från Dannike utanför Borås. 
Här har vi en barnkär kille! Alexander är full av energi och har många järn i elden. Han tillbringar gärna tid med sina syskonbarn till vilka han byggt en tågbana hemma i sitt eget vardagsrum. Mest av allt längtar han efter egna barn. 

André, 24 år, köttbonde, Strömsnäsbruk
André är en ambitiös kille fylld av positiv energi. Han köpte gården när han var 19 år och han jobbat som ett jehu för att få alla bitar på plats. Han vill träffa en härlig tjej att kanske gifta sig med en dag. André är väldigt barnkär och hoppas på att få egna barn en dag. 

Jimmy, 37 år, köttbonde från Ankarvattnet i Jämtland 
Jimmy är en trygg man som lever nära oändligt vacker vildmark. Han jagar, bygger och lever i symbios med naturen. Han har två barn sedan tidigare och längtar efter att få uppleva den stora kärleken igen. En dröm vore om hon delade hans stora intresse för friluftsliv, som kunde bli någon att driva gården tillsammans med, och någon att älska och göra allt för. 

Pelle, 28 år, mjölkbonde från Söderhamn
Pelle är en glad kille som gillar att dansa och åka skidor. Pelle drömmer om en tjej att dela allt med, någon att bolla idéer och resa tillsammans med. En tjej att få överraska med härliga dejter och skämma bort. Sedan Pelle var 3 år drömde han om att bli bonde, och målet att ha en gård innan han fyllt 30 har han lyckats med! 

Ulf “Uffe”, 56 år, skogsbonde från Ramstalund utanför Uppsala
Uffe närde tidigt en dröm om att ha en egen gård, och sedan han var 19 år har han bott på sin gård utanför Uppsala där han bland annat ägnar sig åt sitt stora jaktintresse. Uffe har två vuxna barn och ett barnbarn som han tycker mycket om. Han drömmer om att hitta någon att luta sig tillbaka med och njuta av såväl naturen som att resa och uppleva nya saker ihop med.