Bygglov

Nästa avsnitt sänds i TV4

Artiklar från augusti 2008

Plantera ett päronträd

När du planterar fruktträd - exempelvis päronträd - bör du välja ett träd med rak stam med jämnt fördelade grenar, och plantera på en plats där trädet får utrymme och sol.
Här är tipsen för att ge ditt träd en bra start!

Läs hela

Lär dig sy enkla orientkuddar

Gör orientaliska kuddar som är både snygga och lättsydda. Tyg, tråd, sax, symaskin, fyllning och snöre är det enda som behövs!

Läs hela

Stora skruvskolan

Att skruva i en skruv kan vara en hel vetenskap. Här får du värdefulla tips.

Läs hela

Ta hand om dina utomhusväxter

Växter inomhus har de flesta av oss bemästrat, men de utomhus är en annan femma. Här tipsar vi om hur du bäst tar hand om dem för att de ska frodas.

Läs hela

Så klär du om dina stolar

Ett fult tyg kan fördärva den snyggaste av stolar! Råd bot på problemet genom att klä om den med ditt favorittyg. Här får du tipsen som underlättar.

Läs hela

Planera din renovering

Det finns några fällor man ska akta sig för när man ska renovera. En bra och genomtänkt plan är A och O. Här är några tips på vägen till en smärtfri renovering.

Läs hela

Förvaring av viner

Om du inte har möjlighet att bygga en riktig vinkällare finns det anda sätt att lagra vin. Här är några saker du kan tänka på.

Läs hela

Så gör du annorlunda väggdekorationer

Det finns ingen anledning att nöja sig med tapeter från provkartor. Det finns en massa sätt att göra väggar lite roligare, lite mer levande.

Läs hela