Bygglov

Nästa avsnitt sänds i TV4

Artiklar från februari 2011

Bygglov avsnitt 6 våren 2011

Malin och hennes barn behöver hjälp med köket och uteplatsen.

Mija, Matte och Willy besöker Östhammar och hjälper Malin och hennes barn med deras trähus. Köket byggs om rejält och familjen får en ny uteplats som tar vara på utsikten över vattnet.

Läs hela

Bygglovs-Willy ringer Skansen-Jonas

I sjätte avsnittet av Bygglov åker Mija, Matte och Willy till Östhammar och hjälper Malin och hennes barn med deras trähus. Mitt i allt byggande uppstår en konflikt inom Bygglovstrion och Willy tvingas ringa Skansen-Jonas för att lösa det hela.

Läs hela

Se hur det gick i Bygglov

I femte avsnittet av Bygglov kom Mija, Willy och Matte till Kumla för att hjälpa familjen Törner med att bygga ett uterum och få ordning på huset. Något som visade sig bli det största och galnaste projektet i Bygglovs historia. Kolla in resultatet och familjen Törners reaktioner på det genom att klicka på bilden ovan.

Läs hela

Bygglov: Inköpslista Kumla - avsnitt 5, 2011

Här hittar du inköpslistan på de varor och tjänster som användes i femte avsnittet av Bygglov som sändes den 15 februari.

Projekt: Bygglovstrion hjälper familjen Törner i Kumla med att bygga ett uterum och få ordning på huset.

Läs hela

Bygglov: Inköpslista Östhammar - avsnitt 6, 2011

Här hittar du inköpslistan på de varor och tjänster som användes i sjätte avsnittet av Bygglov som sändes den 1 mars.

Projekt: Bygglovstrion hjälper Malin och hennes barn med deras trähus.

Läs hela

Bygglov: Inköpslista Gävle - avsnitt 7, 2011

Här hittar du inköpslistan på de varor och tjänster som användes i sjunde avsnittet av Bygglov som sändes den 8 mars.

Projekt: Bygglovstrion hjälper paret Maria och Markus som är nyinflyttade i Gävle och har köpt ett gammalt hus med stort renoveringsbehov.

Läs hela

Mija tipsar om trädgårdsbelysningen

Så här snyggt kan det bli när Bygglov fixar utomhusbelysningen.

Att belysa trädgården kan verkligen få den att leva. Rikta lamporna rätt och du framhäver det du är stolt över och döljer det andra. Mija Kinning tipsar om vad du bör tänka på när du planerar belysning ute.

Läs hela

Se reaktionerna i fjärde avsnittet av Bygglov

I fjärde avsnittet bygger Bygglovsgänget en stor uteplats till paret Johanna och Henrik i Habo. Henrik har varit med om en olycka där han tvingades amputera ena benet och uteplatsen är till för att underlätta träning och återhämtning för honom. Se parets reaktioner på resultatet genom att klicka på bilden ovan.

Läs hela

Bygglov avsnitt 5 våren 2011

I femte avsnittet av Bygglov ska Mija, Willy och Matte hjälpa familjen Törner i Kumla. Det här är det största och galnaste projektet i Bygglovs historia. Klicka på bilden ovan för att tjuvkolla på avsnittet där Matte, Willy och Mija berättar mer.

Läs hela

Willy rockar loss i Bygglov

I femte avsnittet av Bygglov smyger Willy ifrån arbetet och startar ett band med familjens egna trummis, sonen Filip. Klicka på bilden ovan för att tjuvkolla på avsnittet där Willy och Filip rockar loss.

Läs hela
Visa fler