I Bollnäs bor Magnus och Kristina, med sina tre barn. De började renovera sitt hus för flera år sedan men projektet stannade upp då Magnus pappa blev sjuk.
– Han hjälpte oss i bygget och första varningssignalen var när han inte fick ordning på ritningen, han vände den åt fel håll, då förstod jag att allt inte var som det skulle, säger Magnus och förklarar, han har ju jobbat med bygg hela livet, så det blev så tydligt.

Övervåningen blir till tre sovrum

Mija, Matte och Willy kommer för att hjälpa familjen med att slutföra renoveringen. Det är hela övervåningen som ska göras i ordning och bli till tre sovrum. Ett sovrum för föräldrarna, ett gemensamt flickrum till döttrarna och ett pojkrum till sonen i familjen. Mija funderar på en överraskning till äldsta sonen.
– Det kommer bli något utöver det vanliga, lovar Mija Kinning. Säkerhetsexperten Gert ser över brandriskerna i huset och installerar brandlarm.

Chatta efter programmet

Efter programmet kan du chatta med Willy och Matte . Dessutom finns inköpslistan för dig som vill fixa dina egna sovrum. Vill du ha inspiration redan nu hittar du allt om sömn och sovrum samlat här!

Sista avsnittet för säsongen sänds 21:00 i TV4