- På grund av väl kända omständigheter runt COVID-19 så kunde jag inte medverka som vanligt i årets säsong. Självklart är det tråkigt och inte utan saknad. Våra inspelningar är alltid enormt roliga, de föremål jag får möjlighet att ge liv och de reaktioner som kommer från alla tittare är helt underbara. Men, vi måste alla ta vårt ansvar och hantera pandemi-situationen på bästa sätt, så från mitt sommarskåne vill jag bara önska Renée och hela teamet bakom Bytt är Bytt en fantastiskt framgångsrik höst, säger Karin Laserow. 

Även om Karins fantastiska engagemang och härliga personlighet kommer saknas i rutan är TV4 glada över att kunna bjuda tittarna på en ny säsong av Bytt är bytt.

- Karin Laserow är en stjärna och det är mycket tack vare henne som Bytt är bytt älskas av så många. Givet den pågående pandemin har vi tvingats tänka om kring årets inspelningar och vi är glada över att ändå kunna erbjuda tittarna en ny, härlig säsong av Bytt är bytt i höst, säger Johan Janrell, exekutiv producent TV4.

Det kommer att finnas en antikexpert på plats i studion istället för Karin, vilken presenteras lite längre fram.

Sjunde säsongen av Bytt är bytt har premiär i höst på TV4, TV4 Play och C More.