Renée Nyberg gör comeback i TV4 med underhållningsprogrammet Bytt är bytt där de tävlande ska försöka lista ut det rätta värdet på antikviteter och byta till sig det föremål de tror är mest värt. Hon är programledare och journalist. Hon började sin karriär på TV4 och gjorde bland annat nyheterna och underhållningsprogrammet Tur i kärlek, men flyttade sedan över till TV3. 

Nyberg vann 2007 priset som Årets kvinnliga programledare i TV-programmet Kristallen.

I somras blev det klart att hon skulle leda TV4:s antiksatsning, ett uppdrag hon till fullo känner mycket för.

- När jag började på TV4 1992 så drev jag en liten antikaffär på Södermalm i Stockholm så att få kombinera mitt intresse för antikviteter med stor underhållning känns som en dröm. Jag älskar hela konceptet som bjuder på spänning och kunskap i en rolig och engagerande form, säger Renée Nyberg.

Internationell antikexpert

Det mest värdefulla föremålet i programmet är värt en halv miljon kronor. Desto mer studions internationella antikexpert Karin Laserow, medlem i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening och som driver en konsthandlarbutik i Skåne och en i New York, berättar om föremålen desto svårare blir det för de tävlande att veta om de gjort rätt val. De får byta föremål en gång, men bytt är bytt.