– Jag har genom åren sneglat på Bytt är bytt - det är ett fantastiskt program som folkbildar och underhåller på samma gång, och det känns jätteroligt att ha fått möjligheten att axla rollen som antikexpert den här säsongen. Vi har haft väldigt roligt under inspelningarna, god energi! Jag ser fram emot att lära känna tittarna i höst och höra vad de tycker om programmet, säger Li Pamp.

Li Pamp är expert på design och antikviteter och gjorde tv-debut i Antikdeckarna på TV4 Plus år 2008. Hon har varit programledare för Antikmagasinet och har medverkat som expert i Antikrundan, Go’kväll och flera radioprogram. Li har arbetat på Bukowskis, Stockholms Auktionsverk och i antikhandeln. 2018 debuterade hon som filmproducent med en dokumentär om renoveringen av Nationalmuseum.

– Givet de tråkiga omständigheterna är det med stor glädje vi tillåts bjuda tittarna på en ny säsong av Bytt är bytt i höst. Eftersom Karin Laserow inte kunde delta i inspelningarna har vi tagit hjälp av antikexperten Li Pamp på plats i studion tillsammans med Renée Nyberg. Li är ett fullblodsproffs med decennier av erfarenhet från antikvärlden, det märks att hon brinner för både dyrgripar och loppisfynd och jag tror att tittarna kommer att falla pladask för hennes engagemang, säger Johan Janrell, exekutiv producent TV4.

Sjunde säsongen av Bytt är bytt har premiär i höst på TV4, TV4 Play och C More.