C More

Streama reklamfritt på C More
Streama reklamfritt på C More

Senaste från C More

Spänning, dramatik och humor på C More i höst

Välkomna till en höst på C More fylld av kvalitetsunderhållning för hela familjen. Utöver svenska originalserier som Gåsmamman, Solsidan och Ture Sventon,...

Välkomna till en höst på C More fylld av kvalitetsunderhållning för hela familjen. Utöver svenska originalserier som Gåsmamman, Solsidan och Ture Sventon, lanseras ett flertal hyllade internationella tv-serier, dokumentärer och filmer. Däribland thrillerserien MotherFatherSon med Richard Gere i huvudrollen, efterlängtade The New Pope med Jude Law och mystikserien Nancy Drew, baserad på de kultförklarade Kitty-böckerna.

– Det känns fantastiskt att vi kan presentera ett brett utbud av förstklassiga serier och filmer på C More framöver. I C More-världen kan tittarna dessutom upptäcka en guldgruva av svenska klassiker som Astrid Lindgrens filmer, Beck, Jägarna och alla tidigare säsonger av Solsidan säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4 & C More.

September

Serier

Line of Duty (säsong 3) 1 september på C More

En mångfaldigt prisbelönt kriminalserie som kretsar kring den fiktiva enheten AC-12 vars uppdrag är att bekämpa korruption inom den brittiska poliskåren. I den tredje säsongen utreds ett insatsbefäl vars oförutsägbara beteende utgör ett hot mot hela sin omgivning.

Peaky Blinders (säsong 5) 5 september på C More

Femte säsongen av det brittiska kriminaldramat som utspelar sig i 1920-talets Birmingham. Vi får följa Thomas Shelby (Cillian Murphy), ledare för ett av stadens mest fruktade kriminella gäng. I säsong fem av det får Tommy ett erbjudande av en karismatisk politiker med en vågad vision för Storbritannien. Serien har fått betyget 8,8 på IMDB och har hyllats världen över.

Mr Mercedes (säsong 3) 16 september på C More

Tredje säsongen av den amerikanska thrillerserien med Brendan Gleeson i huvudrollen, baserad på Stephen Kings bästsäljare. När den älskade författaren John Rothstein hittas mördad blir Hodges, Holly och Jerome snabbt involverade i utredningen. Fallet blir mer komplicerat när de inser att värdefulla bokmanus har stulits från Rothsteins hem och trion inser att Bradys ande fortfarande vilar tungt över deras huvuden.

Dokumentärer

The Brink, dokumentär, 1 september på C More och TV4 Play

Sedan Donald Trumps före detta chefsstrateg Steve Bannon lämnat Vita huset har han flyttat sitt fokus till den europeiska högervågen. I den närgångna och avslöjande dokumentären "The Brink" får vi följa hans försök att etablera en världsomspännande högerpopulistisk enighet. Vi får se Bannon i möten med politiker som Nigel Farage och Kent Ekeroth i planerandet av en nationalistisk ”supergrupp” i EU-parlamentet.

RBG, dokumentär, 1 september på C More och TV4 Play

Oscarnominerad dokumentär om Ruth Bader Ginsburg (f.1933), legendarisk domare i USA:s högsta domstol, som också blivit något av en popkulturell ikon. Här får vi följa hennes väg från barndomen i Brooklyn till utbildningen på Harvard (där endast nio av 560 studenter var kvinnor) och karriären med en rad uppmärksammade rättsfall om diskriminering och jämställdhet.

Kapten Klänning - polischef och våldtäktsman, premiär 3 sep på C More och TV4

Porträtt av den f.d. polischefen Göran Lindberg som arbetade aktivt kring genusfrågor inom polisen men som senare dömdes för grov våldtäkt 2010.

Filmer

The Dark Knight Trilogy, 1 september

Den hyllade Batman-trilogin av Christopher Nolan som inkluderar Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) och The Dark Knight Rises (2012). I huvudrollerna syns Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman och Cillian Murphy.

Silvana - Väck mig när ni vaknat, 2 september

Guldbaggevinnande svensk dokumentär om artisten Silvana Imam där vi får följa henne på nära håll under flera år, från undergroundartist till ikon.

Peppermint, 5 september

Actiondrama om Riley (Jennifer Garner) som förlorat sin man och dotter i ett våldsattentat och nu kräver hämnd på förövarna samt rättssystemet som släppte dem fria.

Justice League, 6 september

Superhjältefilm från 2017 baserad på serietidningen från DC Comics med samma namn. Filmen regisseras av Zack Snyder med Ben Affleck, Henry Cavill och Amy Adams i huvudrollerna.

Indiana Jones-filmerna, 30 september

Klassiska äventyrsfilmer skapade av George Lucas och regisserade av Steven Spielberg med Harrison Ford i huvudrollen. Jakten på den försvunna skatten, Indiana Jones och de fördömdas tempel, Indiana Jones och det sista korståget samt Indiana Jones och kristalldödskallens rike.

Oktober och framåt

Serier

Solsidan (säsong 6) 6 oktober på C More, 20 oktober på TV4

Efterlängtad ny säsong av komediserien som kretsar kring några familjer i det exklusiva bostadsområdet Solsidan.

MotherFatherSon, premiär 8 oktober på C More, 19 okt på TV4

Psykologisk thriller i finansmiljö med Richard Gere i huvudrollen som kretsar kring politik, media och komplicerade familjerelationer.

Keeping Faith (säsong 2) 16 oktober på C More

Brittisk dramathrillerserie om advokaten och småbarnsmamman Faiths (Eve Myles) desperata jakt på sanningen och de mörka hemligheter som döljer sig i en småstad.

A million little things, premiär 23 oktober på C More

Dramakomediserie som kretsar kring ett kompisgäng som sakta bestämmer sig för att förändra sina liv när de mister en gemensam vän. I huvudrollerna ser vi David Giuntoli, Romany Malco och Allison Miller.

Hitlers dödsdömda svenskar, premiär 29 oktober på C More

Dokumentär miniserie om fem svenska direktörer som med risk för eget liv samarbetade med polska motståndsrörelsen under andra världskriget. Med Gestapo i hälarna lyckas de smuggla ur de första bevisen för nazisternas allra värsta illdåd – och döms till döden.

Ramy, premiär 1 november på C More

Dramakomediserie om Ramy, andra generationens invandrare i New Jersey, som slits mellan den muslimska gemenskapen och hans jämnåriga vänner som har en helt annan syn på livet.

Gåsmamman (säsong 4) senhösten på C More

Det älskade kriminaldramat Gåsmamman är tillbaka med trebarnsmamman Sonja (Alexandra Rapaport) i huvudrollen. Säsong 4 inleds med att Sonja vaknar upp efter flera månader i koma.

Nancy Drew, premiär 25 november på C More

Dramaserie om tonårstjejen Nancy Drew som dras in i en övernaturlig mordgåta i sin hemstad. Serien är baserad på huvudkaraktären i de kultförklarade Kitty-böckerna.

Gold Digger, premiär 26 november på C More

Thrillerserie som kretsar kring en välbärgad kvinna som blir förälskad i en mycket yngre man. I huvudrollerna ser vi Emmy-vinnaren Julia Ormond och Ben Barnes.

The New Pope, premiär i december på C More

Den efterlängtade uppföljaren till ”The Young Pope” med Jude Law i huvudrollen samt de nya stjärnorna John Malkovich, Marilyn Manson och Sharon Stone. Föregångaren ”The Young Pope” från 2016 belönades med två Emmy-nomineringar och har hyllats av såväl kritiker som den internationella publiken.

Ture Sventon, premiär senhösten på C More och TV4

Den ikoniska detektiven med förkärlek för spetsiga skor och semlor, spelad av Robert Gustafsson, gör entré på C More och TV4 i ett roligt och spännande äventyr för hela familjen.

Filmer

The Wife, långfilm, 4 oktober på C More

Björn Runges prisbelönta film med Glenn Close och Jonathan Pryce. I fyrtio år har Joan offrat sin talang och sina drömmar för att stötta sin karismatiske make Joe och hans raketkarriär i litteraturvärlden. 

Shoplifters, långfilm, 11 oktober på C More.

Japanskt kriminaldrama från 2018 som hyllats av både kritiker och publik. Vann Guldpalmen i Cannes och nominerades till såväl Oscar och Golden Globe för bästa utländska film.

Lyrro - ut- & invandrarna, 20 oktober, C More

Lorry-gängets senaste film som är en serie sketcher på temat in- och utvandring som är skriven och regisserad av Peter Dalle. I huvudrollerna ser vi Suzanne Reuter, Johan Ulveson, Peter Dalle och Claes Månsson.

Halvdan Viking, 27 oktober på C More

En dag i skogen möter Halvdan plötsligt Meia från fiendebyn Väst. Trots att de inte får träffas spirar en oväntad vänskap fram mellan dem.

Lyckligare kan ingen vara, premiär i december på C More

Romantisk komedi som kretsar runt fem par i olika generationer. Deras liv vävs samman av tillfälligheter men ibland genom mycket avsiktliga val där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. I huvudrollerna ser vi bland andra Helena Af Sandeberg, Kjell Bergqvist och David Hellenius.

Gå till C More >>

Då har Peaky Blinders säsong 5 premiär i Sverige

Snart är prisbelönta gangsterdramat Peaky Blinders tillbaka med en femte säsong efter två års väntan. Tidigt i höst kan du se den efterlängtade serien...

Snart är prisbelönta gangsterdramat Peaky Blinders tillbaka med en femte säsong efter två års väntan. Tidigt i höst kan du se den efterlängtade serien exklusivt på C More, bara två veckor efter den brittiska premiären.

Två år efter att Peaky Blinders fjärde säsong släpptes kommer en femte säsong av den populära, brittiska gansterserien. Den 25 augusti är det dags för sändningsstart i Storbritannien och bara två veckor senare, den 5 september 2019, har Peaky Blinders svensk premiär exklusivt på C More.

I den femte säsongen förs vi tillbaka till 1920-talet och tiden efter den stora Wall Street-kraschen. Året är 1929 och Tommy Shelby (Cillian Murphy) får ett erbjudande om en karriär inom politik och affärer. Tommy inser snart att det svar han beslutar sig för kommer att påverka inte bara hans familj, utan hela nationen.

Redan nu kan du se de fyra första säsongerna på C More.

1:00
Spela
Trailer från C More: BH90210

Trailer från C More: BH90210

Gänget bakom älskade 90-talspärlan Beverly Hills 90210 återförenas i en ny serie i sex delar, där verklighet blandas med fiktion. Vad har hänt sedan de gick skilda vägar för 19 år sedan? Premiär på C More 8 augusti!

Gänget bakom älskade 90-talspärlan Beverly Hills 90210 återförenas i en ny serie i sex delar, där verklighet blandas med fiktion. Vad har hänt sedan de gick skilda vägar för 19 år sedan? Premiär på C More 8 augusti!

0:30
Spela
Trailer från C More: Himmelsdalen

Trailer från C More: Himmelsdalen

Svensk thrillerserie om Helena som luras till Alperna för att besöka sin tvillingsyster Siri. Plötsligt försvinner Siri och kvar står Helena, fångad i systerns liv - som patient på en forskningsanstalt för psykopater.

Svensk thrillerserie om Helena som luras till Alperna för att besöka sin tvillingsyster Siri. Plötsligt försvinner Siri och kvar står Helena, fångad i systerns liv - som patient på en forskningsanstalt för psykopater.

0:30
Spela
Trailer från C More: Catch-22

Trailer från C More: Catch-22

Stjärnspäckad miniserie efter Joseph Hellers klassiker "Moment 22" av och med George Clooney. Streama Catch-22 på C More!

Stjärnspäckad miniserie efter Joseph Hellers klassiker "Moment 22" av och med George Clooney. Streama Catch-22 på C More!

Nytt på C More 8 mars 2019

Här hittar du det senaste C More har att erbjuda – från älskade dramakomedier till påkostad action.

Här hittar du det senaste C More har att erbjuda – från älskade dramakomedier till påkostad action.

Välkommen in till C More som fått finbesök av självaste ”Tårtgeneralen” med Mikael Persbrandt och Helena Bergström. Det här är Filip & Fredriks verklighetsbaserade dramakomedi om de högtflygande planerna för att sätta Köping på kartan.

Vi har också storslagen action med svärd och rustningar i påkostade ”King Arthur – Legend of the Sword" med bland andra Charlie Hunnam, Jude Law och faktiskt Mikael Persbrandt igen, fast här som viking.

Det blir mer dramakomedi i svenska ”Krocken”, med bland andra Claes Malmberg, där parterapi på ett lantligt pensionat tar en överraskande vändning. Och i engelska må bra-komedin ”Som en dans” där bedragna Sandra flyttar hem till sin bohemiska syster och får en ny start i livet.

På seriesidan kan du se hela tredje säsongen av den rafflande thrillerserien ”Cardinal” där kriminalaren John Cardinal och hans kollega Lise Delorme får nya snåriga fall. Tidigare säsonger finns också om du börjar från början. Samma gäller för dramathrillern ”Tin Star”, med Tim Roth och Christina Hendricks (”Mad Men”) vars andra säsong just rullat igång. 

Missa heller inte ”Stieg Larsson – mannen som lekte med elden”, en dokumentärserie i fyra delar om Millennium-böckernas skapare Stieg Larsson och hans riskfyllda kamp för att kartlägga högerextrema grupper.

Nytt på C More 23 januari 2019

Här hittar du det senaste C More har att erbjuda – från Oscarsvinnande drama till gripande dokumentärer.

Här hittar du det senaste C More har att erbjuda – från Oscarsvinnande drama till gripande dokumentärer.

Välkommen in till C More där vi kan bjuda på den täta thrillern “Red Sparrow” med Jennifer Lawrence. Här möter vi den ryska balettdansösen Dominika som tvingas in i spionvärlden och en roll som förföriskt lockbete.

Vi har också fått in ”The Shape of Water”, 2018 års Oscarvinnare för bästa film, som är ett romantiskt fantasydrama från kalla krigets dagar. Och så blir det dramathriller i ”All the Money in the World” med Michelle Williams och Mark Wahlberg. Det här är en skildring av ett verkligt kidnappningsfall på 70-talet signerat mästerregissören Ridley Scott.

”The LEGO Batman Movie” är ett fartfyllt äventyr med glimten i ögat av gänget bakom ”LEGO filmen”. Här måste den grubblande ensamvargen Batman lägga om stil en aning för att klara av alla skurkar.

På seriesidan har vi fått in två vassa dokumentärer. ”Tjock-Steffe” är en miniserie i tre delar om den svenske maffialedaren och affärsmannen Stefan ”Tjock-Steffe” Erikssons spektakulära liv.

Och så har vi en modern klassiker i ”O.J. Simpson – Made in America”, en Oscarbelönad dokumentärserie om O.J. Simpsons uppgång och fall, som samtidigt ger oss en knivskarp skildring av kändiskultur, rasism, media och rättssystemet i dagens USA.

Nytt på C More 13 december 2018

Här hittar du det senaste på C More – från en ny hyllad spionserie till ALLA Harry Potter-filmer!

Här hittar du det senaste på C More – från en ny hyllad spionserie till ALLA Harry Potter-filmer!

Välkommen in till ett fullspäckat C More som fått magiskt finbesök. Alla åtta filmerna i Harry Potter-serien finns nu att streama, och som om inte det räckte har vi även några ”Fantastiska vidunder” från J.K. Rowlings underbara värld.

Det har också börjat en ny vass spionserie. Den rosade ”The Little Drummer Girl”, med Alexander Skarsgård, är gjord av teamet bakom succén ”The Night Manager” och bygger även den på en bok av spionmästaren John Le Carré.

I komediavdelningen har vi fått in kioskvältaren ”Solsidan”, filmversionen av den älskade serien som även den finns att se här på C More.

Bland övriga filmnyheter märks Ben Afflecks stilsäkra gangsterdrama ”Live by Night”, efter en bok av deckarkungen Dennis Lehane, men också två finfina modedokumentärer. ”McQueen” handlar om den färgstarke designern Alexander McQueen, och ”The First Monday in May” tar oss med bakom kulisserna på The Met Gala där New York-muséet Metropolitan är värd för årets mest stjärnspäckade tillställning.

Nytt på C More 6 november 2018

Här hittar du det senaste på C More – från spännande kriminalserier till en svensk succéfilm!

Här hittar du det senaste på C More – från spännande kriminalserier till en svensk succéfilm!

Välkommen in till C More där det just börjat en ny spännande miniserie, “The Truth About the Harry Quebert Affair”. Här spelar Patrick Dempsey (”Grey’s Anatomy”) en författare som blir anklagad för mord när kroppen av en försvunnen flicka hittas nedgrävd i hans trädgård.

Apropå serier har vi fått in alla fyra säsonger av dramaserien ”UnREAL” som utspelar sig bakom kulisserna på en realityshow och är något för dig som gillar succén ”Younger”.

På filmsidan har vi ”Ted – För kärlekens skull”, filmen om Ted Gärdestad vars makalösa genombrott i början av 1970-talet saknar motstycke i svensk pophistoria.

Och är man sugen på storslagen sci fi-action så finns ”Valerian and the City of a Thousand Planets” där Luc Besson tagit tag i serieböckerna om ”Linda och Valentin”.

Vi har också fått tillbaka de fyra senaste Beck-filmerna från tidigare i år och kan nu åter bjuda på alla 38 filmer i serien med Peter Haber. Som om inte det räckte har vi också de sex filmerna med Gösta Ekman som Beck, såväl som klassikern ”Mannen på taket”. Här hittar du filmerna. 

Nytt på C More 15 oktober 2018

Här hittar du det senaste på C More – både för stora och små!

Här hittar du det senaste på C More – både för stora och små!

Välkommen in till C More där vi kan bjuda på en klassisk pusseldeckare i ny elegant skrud. Agatha Christies kluriga ”Mordet på Orientexpressen” har blivit ny storfilm av och med Kenneth Branagh, som har sällskap av namn som Penélope Cruz, Johnny Depp, Daisy Ridley, Willem Dafoe och Judi Dench.

Vi har också fått in actionkomedin ”Logan Lucky”, en kuppfilm med Channing Tatum, Adam Driver och Daniel Craig, som är gjord av ”Ocean’s 11”-regissören Steven Soderbergh.

Det blir drama med Emma Watson och Tom Hanks i ”The Circle” där en ung kvinna får jobb på ett teknikföretag med svindlande planer; romantik i ”A United Kingdom”, och rysligt nervpirrande skräckthriller i ”Split” med James McAvoy i regi av M. Night Shyamalan (”Sjätte sinnet”).

På seriesidan kan vi förutom nya svenska storserien ”Sthlm Rekviem” även bjuda på miniserien ”The Cry”, en dramathriller där en resa till Australien förvandlas till en mardröm för ett par vars son försvinner i en liten stad. Och du har väl inte missat att andra säsongen av Stephen Kings ”Mr. Mercedes” är i full gång? För lite snällare ton på seriesidan, kolla in två säsonger ”About a Boy” där Nick Hornbys bästsäljare ”Om en pojke” flyttats till San Francisco.

Visa fler