Välkommen till C More där det finns en rad spännande sommarnyheter att streama. Bland annat har vi fått in de tre omåttligt populära Disneyfilmerna Hitta Doris, Zootropolis och Superhjältarna. Mer animerad underhållning bjuds det på i Bigfoot junior där en pojke upptäcker att hans försvunne far är den legendariska varelsen Bigfoot.

I den fartfyllda Tillbaka till framtiden-trilogin ger sig tonåringen Marty McFly och hans vän Doc Brown ut på trasselfyllda tidsresor, från 80-tal till 50-tal, framtid och vilda västern.

På seriefronten finns många nyheter för lata semesterdagar. Den senaste säsongen av TV4 Play-succén Younger kommer med nya avsnitt varje torsdag. Samtidigt finns också de fyra första säsongerna av komediserien att se på C More. I Sweetbitter  får vi följa unga Tess som flyttar till New York och kastas in i storstadens hänförande och kaotiska krogvärld.

Vad sägs om två lättsamma komedier efter en dag i solen? I War Dogs börjar två kompisar med vapenhandel men tar sig vatten över huvudet med ett stort kontrakt med armén. Tjejresan med Goldie Hawn och Amy Schumer bjuder på en minst sagt händelserik semesterresa som omaka mor och dotter.