- Publikens orubbliga kärlek till David Hellenius gav honom hans åttonde Kristall, i år tillsammans med Renée Nyberg som tog hem publikens pris för Årets Kvinnliga programledare. Vilken fantastisk storslam för familjen Nyberg-Hellenius. Vi är så stolta över de här två hårt arbetade stjärnorna och priset är så välförtjänt, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör på TV4 och C More.

- Det är en stor ära att få tittarnas kärlek och vinna det här priset. Att dessutom vinna det ihop med sin fru känns nästan på gränsen till för lyxigt! säger David Hellenius.

- Jag var otroligt hedrad bara av att vara nominerad till både Årets programledare och till Årets program! Att få vinna tittarnas pris är en stor ära och jag är verkligen så tacksam och överlycklig! Tittarnas uppskattning är det som verkligen betyder något på riktig, säger Renée Nyberg.

- Fantastiskt roligt att vår bredd och kvalitet prisas i Kristallen. Vi är stolta och glada över alla årets nomineringar och allt hårt arbete som ligger bakom. Det är extra roligt att vi har vunnit i så många olika kategorier. Det visar på bredden i vår verksamhet och betydelsen av våra program för så många människor, fortsätter Åsa Sjöberg.

- Robinson fortsätter skapa tv-historia och fängslar ständigt nya generationer av tittare. Det känns otroligt kul med ett kvitto på en fantastisk säsong med starka deltagare. Nu ser vi fram emot att snart kunna bjuda tittarna på en nytt Robinson-äventyr från Sverige och Haparanda, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent på TV4.

- Kristallen till Ture Sventon känns som ett väldigt fint erkännande för att vi samlar hela familjen framför högkvalitativt innehåll på C More. Jag vill rikta ett stort tack till Nordisk Film TV och Lisa Dahlberg, exekutiv producent, samt hela vårt dramagäng, säger Josefine Tengblad, dramachef på TV4 & C More.

- Det är så roligt att ett program belönas med en Kristall efter sin femte säsong. Gustav och Maries liv på Österlen träffar rakt in i hjärtat på tv-tittarna, och i en föränderlig värld är det härligt att se att Djupadal är sig likt även i dessa tider. Jag är väldigt glad över det fantastiskt fina arbete som produktionsbolaget Meter och paret Mandelmann gör med programmet, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4.

- Det var en fantastisk sommar där landslaget återigen lockade en miljonpublik framför skärmarna. Vi känner oss hedrade över att prisas för den inramning som vi gjorde av Fotbolls-VM, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.