Camping queens

Dans- och tv-profilen Tony Irving vill visa stylisten Jonas Hallberg hur vacker sommaren i Sverige kan vara när de ger sig ut på en husbilssemester tillsammans. Längs vägen stannar de till hos både kända och okända människor.

Tony testar att bada naken

Tony tar årets premiärdopp vid Läckö slott - helt naken. Camping queens avsnitt 6.

"Oscar Zia, du var LAT!"

Jonas och Tony har lite olika åsikter på hur hårt Oscar Zia kämpade i Let's dance..!

Ebbot vill göra Titanic-pose naken

Artisten Ebbot Lundberg berättar att han alltid gör Titanic-posen i fören när han åker båt. Camping queens avsnitt 4.

Kubb med Anton och Glenn Hysén

Det är givetvis på blodigt allvar när det är dags för kubb. Vilket lag vinner - far och son Hysén eller våra queens? Camping queens avsnitt 4.

Jonas och Tony målar av nakenmodell

Det blir minst sagt fnissigt när Jonas och Tony testar på att måla av en nakenmodell tillsammans med hårdrockaren Joackim Cans. Camping queens avsnitt 3.

Jonas har stora problem med golfsvingen

Jonas och Tony får chansen att spela golf med golfproffset Helen Alfredsson. Det visar sig vara svårare än de trott. Camping queens avsnitt 2.

Allsång med Samir och Viktor

Artistduon Samir och Viktor hänger med i husbilen och drar igång allsång med låten "Bada nakna". Camping queens avsnitt 2.

Jonas mörkar party för Tony

Jonas hävdar att han fastnat i trafiken när Tony står och väntar på honom. Men stämmer det verkligen? Camping queens avsnitt 1.

"Det är en galen resa genom Sverige"

På måndag är det äntligen säsongsstart för Camping queens med härliga Jonas Hallberg och Tony Irving. Vi bad duon berätta lite om deras sommaräventyr och alla härliga gäster.