Extern länk
Början på sidans innehåll

Carolin Björnerhag

Carolin Björnerhag är reporter på Nyhetsmorgon och programledare för podden Becksperterna.

Carolin Björnerhag är reporter på Nyhetsmorgon och programledare för podden Becksperterna.

Nyhetsmorgon testar värmeljus – det brann längst

2 min 12 sek

Nyhetsmorgons reporter Carolin Björnerhag steg upp i fredagsottan för att tända de värmeljus som testades under Nyhetsmorgons sändning. Men vilket ljus brann längst? Se klippet för att se svaret.

Mattreparatören: Därför ska du inte piska dina mattor

7 min 34 sek

Mattan kanske tas lite väg för given hemma, och trampas på varje dag. Men denna försummelse ändrar Carolin Björnerhag på genom att göra ett besök hos mattreparatören Eva Ölwing på Mattateljén. Här får mattan ett andra liv. Det mesta går nämligen att laga. Och är det något som vi lärt oss den senaste tiden så är det att leva hållbart. Här får du tips på hur du ska vårda din matta och vad du ska göra om den gått sönder.

Så julpimpar du trädgården inför advent

6 min 17 sek

Det börjar närmas sig första advent - och i dag besökte vår reporter Carolin Björnerhag trädgårdsmästare Linda Schilén för att få tips på hur man kan göra sin trädgård fin inför den kommande högtiden. De gör bland annat stilleben av kvistar, blommor och ljus som lyser upp i mörkret på trappan eller uteplatsen.

Hon är Sveriges första kvinnliga hovslagmästare – så skor du en häst

7 min 20 sek

I förra veckan hade Hantverksföreningen sin årliga utdelning där olika hantverkare får motta så kallade gesäll- och mästarbrev. Och en stor nyhet för i år är att för första gången var det två kvinnor i det traditionellt mansdominerade yrket hovslagare – Elin Bäcklund och Gabriella Larnebring – som mottog mästarbrev. Vår reporter Carolin Björnerhag åkte till Uppsala för att träffa en av tjejerna.