Bo Sundström om flickvännens vårdjobb: ”Får slita som fan”

Artisten Bo Sundström gästar Efter fem och berättar om coronapandemins påverkan på Bo Kaspers orkesters 30-årsjubileum. Men det lär inte bli så mycket firande i coronapandemin. Men artisten vill inte lyfta problemen med de inställda jobben för mycket, istället nämner han flickvännen och hennes kollegors jobb i vården i dessa tider: ”De får slita som fan”.

Anton Ewald om kärleken till frun: ”Hon betyder allt”

Artisten Anton Ewald är aktuell som finalist i Melodifestivalen 2021. Men han bor inte i Sverige, utan flyttade till USA och gifte sig där med Victoria Fajardo. Frun betyder mycket för den mångsidige artisten, dansaren och modellen: ”Hon betyder allt för mig. Hon är som mitt backbone. Vi kompletterar varandra väldigt bra”.

Robert Gustafsson om Palmemordet: “Har varit ganska plågsamt”

Skådespelaren Robert Gustafsson är inte bara aktuell med “Kulfadern” på TV4, han har även slagit i England på BBC med serien “The truth will out”. Förutom det är han mitt uppe i inspelningen av Netflixserien “Den osannolika mördaren” där han spelar Stig Engström, mannen som pekats ut som statsminister Olof Palmes mördare. Han var även i samma område som Olof Palme och mördaren när mordet skedde.

Jonathan Unge: ”Skojigare att lyssna på folks misslyckanden än framgångar”

Han är ättling till Albert Bonnier, men det är på den svenska humorscenen som Jonatan Unge har gjort sig ett namn. Nu är han aktuell som manusförfattare och huvudrollsinnehavare i serien ”Drugdealer” som har premiär på SVT senare i år. Han berättar också om sitt eget tidigare missbruk och ekonomiska problem.

Hanna Hedlund klar för Let’s dance 2021: ”Känns helt overkligt”

Nu är det klart att även artisten Hanna Hedlund kommer att få dansa sig igenom våren.
– Har alltid tänkt att jag inte skulle våga vara med. Men jag har hela tiden velat. När jag fick frågan tackade jag först nej, men ångrade mig. Nu vågar jag, säger Hedlund.

Martin Melin klar för Let's dance: ”Är inte riktigt bekväm i snurren”

Den andra deltagaren i årets säsong av ”Let's dance” är presenterad – och det är ingen mindre än Martin Melin. Han och partnern, Maria Zimmerman, kom direkt till Efter fem från träningen, men det är en del kvar att öva på.
– Vi håller på att plocka fram Martin Melins inre latino, säger Zimmerman.

Erik”Jerka” Johansson om tvåsamhet: "En omöjlighet att leva så tätt ihop”

Relationer är ett återkommande tema i Erik”Jerka” Johanssons karriär. Alltifrån hans roll som David i det Kristallenbelönade relationsdramat "Våra vänners liv" – till den serie som han kanske framförallt förknippas med numera, ”Bonusfamiljen”. Likaså är det när Johansson nu gör regidebut i en ny tv-serie där bland annat Björn Gustafsson medverkar.

Erik ”Jerka” Johansson om sin egen bonusfamilj

Det är bråda tider för kvällens Efter Fem-gäst. I morgon släpps regidebuten "Alla utom vi" och dessutom jobbar han nu med en ny säsong av den internationella succén "Bonusfamiljen" – samtidigt som han gör en matpodd och försöker natta en 6-månaders-bebis hemma.

”Världens längsta Vasalopp” – Måns Möller ska åka 10 Vasalopp på 10 dagar

Ett stycke svensk idrottshistoria är på väg att skrivas och det går under rubriken "Världens längsta Vasalopp". Komikern Måns Möller ska nämligen försöka åka tio Vasalopp på tio dagar – och den planerade starten är på fredag. Detta gör han för att samla in pengar till stiftelsen som är döpt efter sonen Viggo, till stöd för att barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer ska få tillgång till idrott. Men är detta fysiskt möjligt, och hur förbereder han sig? Måns Möller gästar oss för att svara på de många frågorna.

Efter fem med i nya Beck-filmen

Dagens gäst i Efter fem är skådespelaren Jennie Silfverhjelm som är aktuell i filmen “Beck den förlorade sonen”. Och plötsligt dyker det upp ett visst tv-program från TV4 i filmen – nämligen Efter fem! Kolla in Efter fems stund i rampljuset!

Hasse Brontén spelar polis - i sin gamla polisuniform

Hasse Brontén är mannen som sadlade om från polis till ståuppkomiker och har nu återigen tagit på sig poliskläderna i den kommande Netflixserien "Den osannolika mördaren" om Palmemordet. Förutom att lista sina topp 5 poliser på tv och film berättar han om hur det var att lämna polisyrket för att bli komiker.

Arvingarna om största hoten i Mello: ”Blir tufft”

I början på 90-talet slog de igenom som den nya dansbandsgenerationens stora hopp. I dag har Arvingarna utvecklat genren i över 30 år och på lördag är de aktuella i Melodifestivalen med låten "Tänker inte alls gå hem". Casper Janebrink, sångare i Arvingarna, och Tommy Carlsson, trummis och sångare, berättar om tävlingens största konkurrenter.

David Batras smarta matkombo: ”Varför inte tandoori-gås?”

Komikern David Batra är aktuell som jurymedlem i tv-programmet Talang, i tv-serien Världens sämsta Indier och med egen kokbok. Och med rötter i både den svenska och indiska matkulturen är ju den självklara frågan: Vad är godast – svenska eller indiska köttbullar?

Bröderna Taylor: ”Hade vi inte missat bussen så hade vi inte suttit här”

Här berättar Tareq och Zafer om en nära döden-upplevelse som på många sätt påverkat deras liv. De har aldrig återvänt till Jerusalem förrän nu och detta gjorde de tillsammans med pappa Seif Daoudi.
”Det bästa i mitt liv har hänt nu”, säger pappa Seif, som aldrig trodde att denna resa skulle bli av.

Taylorbrödernas pappa i tårar: ”Önskar att alla gör sådana här resor med sina föräldrar”

Tareq Taylor är stjärnkocken som bland annat lagat mat i Nyhetsmorgon frekvent, vunnit kockarnas kamp, synts i Stjärnorna på slottet och driver flera restauranger. Och brorsan Zafer Taylor, som är Malmös enda gondoljär. Tillsammans har de nu klivit in i svenska folkets vardagsrum och hjärtan på ett nytt mycket personligt sätt. Här berättar Tareq om hur tv-programmet "Tareq Taylors matresa" egentligen skulle bli en kulinarisk tripp till den heliga staden Jerusalem tillsammans med deras far Seif. Men att den blev något mycket starkare.