Extern länk
Början på sidans innehåll

Dagens gäst

Magnus Skogsberg Tear gör föreställning om sin pappas självmord

Magnus Skogsberg Tear har många titlar: regissör, skådespelare, kreatör – men för den svenska allmänheten är han kanske mest känd som ICA-Sebastian. Nu är han aktuell med en föreställning som tar avstamp i hans pappas självmord. I Efter fem berättar han om uppväxten och pappans depression. ”Jag tog ett starkt ansvar att vilja prata – men han ville inte prata”, säger Magnus.

Här överraskas Charlotte Kalla i direktsändning – av sin släkting Sarah Sjöström

Charlotte Kalla hyllades nyligen som Sveriges främsta kvinnliga olympier genom tiderna – och hon är en av våra största idrottsprofiler! Nu har skidorna hängts upp. Och ett, på många sätt nytt liv väntar för Charlotte Kalla. Hör henne berätta om beslutet att avsluta karriären, om karriärens sista lopp, starkaste minnena och om släktskapet till Sarah Sjöström.

Roshi Hoss: ”Min mamma gjorde allt för att vi skulle få en framtid”

Entreprenören och skådespelaren Roshi Hoss, aktuell med den andra säsongen av Maskineriet, gästar Efter fem. Hon berättar om nya säsongen, framgångarna i PR-branschen och om att vara en förebild för unga personer. Hon hyllar även sin mamma som kämpade för att familjen skulle få komma till Sverige.

Nu kommenterar hon ostronbilden: ”Det var inte roligt!”

Sylvia Vrethammar brukar kallas den okrönta sambadrottningen och är en av våra mest internationella artister och hon slutar inte att underhålla oss för nu är hon aktuell med nytt album ”More Champagne”. Dessutom framför hon en av hennes nya låtar ”When your where smiling” tillsammans med Filip Ekestubbe på synth och Hans Backenroth på kontrabas. I spelaren ovan berättar Sylvia om karriären, barndomen och om det nya albumet.

Därför gillar Eva Dahlgren inte att lyssna på musik

Med en över 40 år lång musikkarriär i bagaget har Eva Dahlgren hunnit släppa 15 album och räknas i dag som en av de mest prisbelönta artisterna i svensk musikhistoria. Nu är hon åter aktuell med dundersuccén ”En blekt blondins hjärta” som blir till en vintageturné i höst. I spelaren ovan berättar hon om karriären och drömmarna om framtiden.