Den rätta glöden

Fredagar i TV4 Play
Fredagar i TV4 Play

Senaste från Den rätta glöden

Dags att kora Sveriges bästa grillare

Vad krävs för att köttet ska smaka perfekt efter att det lämnat grillgallret och hur får man till den rätta glöden? Den 19 maj avgörs det vem som är allra bäst...

Vad krävs för att köttet ska smaka perfekt efter att det lämnat grillgallret och hur får man till den rätta glöden? Den 19 maj avgörs det vem som är allra bäst på att grilla i Sverige och fram till finalen så kommer vi att få träffa några av årets finalister.


Årets upplaga av Grill & BBQ SM avgörs i slutet av maj på Liseberg i Göteborg. På plats kommer 33 finalister att göra upp om titeln Svensk mästare i grill och barbecue.

Tävlande från hela landet har sökt till tävlingen för att visa sina kunskaper vid grillen. Alla finalister måste vinna en deltävling för att komma till finalen och i serien ”Den rätta glöden” kommer vi att få träffa dessa kompetenta proffs- och hobbykockar vid deras egna grillar. Det blir möten med människor som har en passion för att grilla god mat! Vi får se vilken typ av grill de föredrar, vilken marinad som tog dem till finalen och vad som gör att de har ”Den rätta glöden”.

Varje fredag kommer du kunna grillare runt om i landet som slåss om titeln Svensk mästare i grill och barbecue här på tv4.se!