Hur är din egen relation till andevärlden?
- Den är god. Jag kommer att ha många som står och säger hej när jag går dit. Jag kommer inte att bli ett spöke.

Har du haft några paranormala upplevelser själv?
- Jadå. Jag har en tunn afrikansk staty som står lutad mot en sten, och här om morgonen när jag kom ut på trappan så är den borta. Jag har inte skor på mig och det har börjat bli lite kallt så jag står där och tittar jättelänge och undrar var den är nånstans. Har den ramlat eller blåst omkull eller har nån hund gått emot den? Och så går jag in och sätter på mig skor för att gå och titta, och när jag kommer ut står den på plats! Vad det beror på har jag ingen aning om, men konstigt är det.

Hur och när väcktes ditt intresse för det övernaturliga?
- Jag var väldigt nyfiken som lite, men sen såg jag Exorcisten och blev så rädd att jag vågade inte utforska de här sakerna på 20-25 år. Sen gick en av mina vänner till ett medium och blev helt omskakad och sa att jag också måste gå dit, och det var Elisabeth Lannge . Och från mitt första möte med henne så blev jag förvissad om att vi överlever döden.

Blir du någonsin rädd när ni är ute och spelar in?
- Nej, jag är inte så rädd av mig. Och dessutom hinner man inte känna efter, det är så mycket jobb.

Tro kontra vetande – hur ser du på den diskussionen?
- Att tro att vi vet allt som finns att veta är väldigt förmätet. Tänk på hur mycket vi visste för hundra år sedan, och tänk hur mycket vi kommer att veta om hundra år...