Dirigenten

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Dirigenten

Premiär för C Mores och TV4:s nya originalserie Dirigenten på julafton

Dramaserien Dirigenten har exklusiv streamingpremiär på C More på julafton och börjar sedan att sändas i TV4 den 9 januari. Huvudrollsinnehavare är Adam...

Dramaserien Dirigenten har exklusiv streamingpremiär på C More på julafton och börjar sedan att sändas i TV4 den 9 januari. Huvudrollsinnehavare är Adam Pålsson och regissör är Mikael Håfström som i och med serien gör sitt första svenska projekt på 15 år sedan Ondskan.

Nu står det klart att C Mores och TV4:s nya originalserie Dirigenten har exklusiv streamingpremiär på julafton. De fyra första avsnitten släpps då på C More. De resterande fyra avsnitten släpps en vecka därefter, på nyårsafton. Dirigenten har premiär på TV4 onsdag den 9 januari klockan 21.00.

I Dirigenten har den svenske finansmannen Tom Blixen (Adam Pålsson) flytt sitt förflutna för att starta ett nytt liv i Moskva. Samtidigt som jobbet som investerare går trögt har han, genom en till synes oskyldig affär, möjlighet att hjälpa vännen Fredrik (Christopher Wagelin) och hans hustru Olga (Karolina Gruszka).

Men affären drar snabbt in Tom i en spiral av hämnd, svek och död. Han inser att framgång i en korrupt värld har ett högt pris där hemligheten om hans historia inte kommer att kunna bevaras för evigt.

I andra roller ses bland andra Linda Zilliacus och Georg Nikoloff. Dirigenten är skriven av Aleksi Bardy och Mia Ylönen, Mikael HåfströmMax Barron och Piodor Gustafsson. För regi står utöver Mikael Håfström även Johan Brisinger och Mårten Klingberg.

Serien produceras av Black Spark och är en samproduktion mellan Canal+ Poland, Dansu Film, Helsinki Filmi och C More/TV4 med med internationell distribution av StudioCanal.