Dollhouse

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Dollhouse

"Om du gillar Buffy, så gillar du Dollhouse"

Från den mytomspunne skaparen till succén Buffy och vampyrerna kommer nu science fictionserien Dollhouse. TV400 har varit snabba och plockat upp serien,...

Från den mytomspunne skaparen till succén Buffy och vampyrerna kommer nu science fictionserien Dollhouse. TV400 har varit snabba och plockat upp serien, kanalchefen Crille berättar varför.

Vad handlar Dollhouse om?

- Dollhouse är science fiction och handlar om några personer som används i kommersiellt och experimentellt syfte för att utföra uppdrag från olika uppdragsgivare som anlitar dockhusets tjänster. Deras minnen nollställs efter varje uppdrag och de fråntas vanliga mänskliga egenskaper. En av dessa börjar dock minnas fragment av tidigare uppdrag och en jakt på identitet börjar. Det är inte helt olikt grundpremissen i den klassiska Arnold Schwarzenegger -filmen Total Recall.

Varför är Dollhouse ett program som passar TV400?

- Dollhouse är en snygg, ung serie med en intressant berättelse som rimmar bra med TV400 och vårt övriga programutbud.

Vad är seriens styrka?

- Serien är skapad av den mytomspunne tv-producenten och författaren Joss Whedon som genom serier som Buffy och vampyrerna , Firefly och Angel har vunnit en större fanskara runt om i världen. Förväntningarna på hans nya skapelse, Dollhouse, är höga.

Fyll i meningen: om man gillar … så borde man även gilla Dollhouse.

- Buffy och vampyrerna eller Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Finns det några andra program man borde hålla utkik efter i TV400 framöver?

- Massor såklart! Scare Tactics och en nygammal säsong av Big Brother ligger runt hörnet. Vi har även fått in the Cleaner, en fantastisk serie som kommer att visas i höst.