Tisdagen 30 augusti 21:00 i Sjuan
Dr Mikael & Tilde: ”Våra ungdomar mår dåligt”

Allt fler ungdomar lider av psykisk ohälsa och besvär som hämmar deras liv och som inte bara påverkar dom själva, utan hela deras omgivning. Många föräldrar är oroliga och till deras hjälp finns Dr Mikael som belyser varningssignaler och besvarar dom svåra frågorna om depressioner, ätstörningar, prestationsångest, sociala fobier och ADHD.

Tisdagen 6 september 21:00 i Sjuan
Dr Mikael & Tilde: ”Vikt, bantning och dieter”
De flesta känner nog igen sig i önskan om att gå ner lite i vikt, speciellt när sommaren lidit mot sitt slut och man vill ta tag i sitt ”nya” liv. Men hur gör man för att bli av med extrakilona, vilken betydelse har generna för vikten och hur ska man tänka när det gäller kost och träning? Det och mycket annat kommer Dr Mikael ge svar på i kvällens program samt avslöja sina bästa tips och råd kring viktminskning - och hur man gör för att inte gå upp igen.

Tisdagen 13 september 21:00 i Sjuan
Dr Mikael & Tilde: ”Våra vanligaste magbesvär”
Många lider dagligen av olika typer av magbesvär, den kan handla om att magen är lös, hård, orolig, svullen eller gasig. Våra magar påverkar våra liv och hur vi mår - mer än något annat organ. Men hur tar man då hand om sin mage på bästa sätt och vad är dom vanligaste skälen till problem? Det och mycket annat kommer Dr Mikael att besvara i kvällens program.

Tisdagen 20 september 21:00 i Sjuan
Dr Mikael & Tilde: Sömnproblem och stress
Mer programinformation kommer.

Tisdagen 27 september 21:00 i Sjuan
Dr Mikael & Tilde: Från njutning till beroende
Mer programinformation kommer.