Dr Phil

Nästa avsnitt sänds i Sjuan
Nästa avsnitt sänds i  

Senaste från Dr Phil

Var är Stacy Peterson?

I kvällens avsnitt av Dr. Phil handlar det om en gåta som fått åtskillig uppmärksamhet i USA men passerat spårlöst förbi här hemma: Var är Stacy Peterson?

I kvällens avsnitt av Dr. Phil handlar det om en gåta som fått åtskillig uppmärksamhet i USA men passerat spårlöst förbi här hemma: Var är Stacy Peterson?

Stacy Peterson var – eller är – en 23-årig tvåbarnsmamma som anmäldes försvunnen den 29:e oktober 2008 efter att hon inte hört av sig till sin syster. Sedan dess har ingen sett till henne.

Stacy var gift med den 30 år äldre polismannen Drew Peterson , som var gift för fjärde gången. Han har hela tiden hävdat att Stacy ringde honom den 28 oktober för att berätta att hon lämnat honom för en annan man.

Från ett tidigt stadium i utredningen har dock Drew Peterson blivit misstänkt för att ligga bakom sin frus försvinnande. Drews tredje fru, Kathleen Savio , hittades död i ett badkar 2004. Dödsfallet betecknades som en olyckshändelse, men efter Stacy Petersons försvinnande granskade man fallet igen. Rättsläkaren Dr. Michael Baden fastslog då att Savios död var mord, maskerat som en olyckshändelse.

Uppgifterna om Savio har inte direkt minskat misstankarna mot Drew Peterson, som också anklagats för misshandel av sin andra fru. Idag har Peterson lämnat poliskåren och lever ensam tillsammans med sina två barn. Han hävdar fortfarande att han är fullkomligt oskyldig.

I kvällens program diskuterar Dr. Phil fallet Petersen. En av gästerna är Kyle Piry , som var förlovad och på väg att gifta sig med Peterson för många år sedan. Hon vittnar om Peterson som en kontrollerande man som till och med förföljde henne.

Dr Phil om exhibitionister

I dagens avsnitt pratar Dr Phil bland annat med Mark, som innehar det inofficiella världsrekordet i streaking...

I dagens avsnitt pratar Dr Phil bland annat med Mark, som innehar det inofficiella världsrekordet i streaking...

Hur långt är du beredd att gå för att få uppmärksamhet? I dagens avsnitt diskuterar Dr Phil ämnet exhibitionism.

Mark har det inofficiella världsrekordet i streaking, och har sprungit naken 444 gånger på evenemang som Wimbledon, OS och Super Bowl. Mark medverkar i programmet via satellit, eftersom han inte längre är välkommen i USA.

Vi träffar även Lauras döttrar, som säger att de skäms för sin mamma när de är ute på stan eftersom modern sjunger, dansar och prata högt. Laura å sin sida tycker att döttrarna behöver slappna av och lära sig ha roligt. Men vad ligger bakom Lauras uppförande?

Dr Phil träffar också en kvinna som upptäckte att hennes make lade ut nakenbilder på henne på en webbsajt där män "delar med sig" av sina fruar. Kan hon någonsin lita på sin man igen?