- Vi har aldrig haft ett så starkt startfält av gäster, säger Malou von Sivers . Bara första veckan kommer Mark Levengood , Thomas Di Leva , Jan Guillou , Paulo Roberto , Suzanne Brøgger och Lil Terzelius .

Varje vecka brukar det vara ett nytt tema. Vilket blir första veckans tema?
- "Kärlek i vår tid". Hur ser den ut? Varför lyckas vissa par hålla ihop och andra inte? Passar alla verkligen att leva i förhållanden? En av gästerna är Jan Myrdal . Förra säsongen var han hos oss och berättade om sorgen efter sin hustru. Sen hände det fantastiska – han blev kär och gifte sig. Nu kommer han tillbaka med sin nya unga hustru.

Det många associerar till ditt program är vanliga människors starka levnadsöden. - Vi har fullt med starka historier! Våra teman handlar om skuld och skam, den nye mannen, moderskärlek och mycket annat, och där tar de vanliga människorna plats.

Varje onsdag intervjuar du författare och rekommenderar böcker i Malous Bokklubb. Vad kan tittarna se fram emot?
- I första bokklubben ska feministikonen Suzanne Brögger sjunga blues, Åsa Larsson är veckans författare, sen kommer Brolle att tipsa om böcker. Han är en riktig bokmal. Och så har jag har varit i London och träffat Håkan Nesser .