Hej!
Jag är 32 år gammal, sambo och har två underbara barn. Jag är föräldraledig från mitt arbete där jag jobbar med bemanning och rekrytering inom förskola/skola.

Min övervikt på 15-18 kg uppstod, som för så många andra, då jag för 11 år sedan träffade min pojkvän och blev sambo. Vi började ha "myyyyyyskvällar" med chips, godis, läsk . Jag rörde mig på tok för lite och blev alltför bekväm. På10 år har jag (och min sambo) lagt på oss ca 15 kg. Jag har testat olika dieter, allt från Viktväktarna till "flygvärdinnedieten" till att bara äta frukt och soppa, men jag lockas inte av det då jag varken blir mätt och är emot allt som heter "light" eller "margarin". Jag har också testat GI-mat - vilket funkade bättre, men sen blev jag gravid och tillät mig att äta allt.

Jag och min sambo är mycket intresserade av mat, vi testar gärna nytt och älskar att ha vänner och familj hemma på middag. Min utmaning blir att hitta bra alternativ till potatisen, pastan och riset!

Om exakt ett år ska vi gifta oss, då vill jag må och SE bra ut! Det är ett mål på relativt kort sikt. På lång sikt vill jag ha bra matvanor att överföra till våra barn, ha ett sunt förhållningssätt till mat men fortfarande kunna njuta med gott samvete av en vällagad måltid. Med bra coaching, och rätt verktyg SKA jag klara att gå ner mina kilon!