Sponsorer

Måndag - fredag kl 10-12

Artiklar från oktober 2008

Han har jobbat med Madonna

Johan Renck har arbetad med Kylie och Madonna.

Då var han känd som artisten Stakka Bo. Nu gör Johan Renck musikvideos åt Madonna och debuterar som långfilmsregissör. Se Malous stora intervju.

Läs hela

Prata om dina bröst

Vad tycker du om dina bröst?

I dagens Efter Tio berättade Berit Axelsson om hur hon fick bröstcancer och opererade bort sitt ena bröst men valde att inte rekonstruera det. Du hörde även Sofia Olofsson som förminskade sina bröst.
Vad tycker du om dina bröst? Hur mycket av kvinnligheten sitter i brösten?

Läs hela

"Jag sätter inte gränser"

Håkan Hellström blir intervjuad av Malou.

Håkan Hellström om barnuppfostran, Idoljuryn, mobbing och kärleken till musiken, Plus: Halloweenmat, Carolina Gynning och Carina Berg.

Läs hela

Prata om Håkan Hellström

Håkan Hellström blir intervjuad av Malou.

Håkan Hellström intervjuas av Malou om musiken, uppväxten, barnuppfostran och mobbing i fredagens Efter Tio. Vad tycker du om Håkan Hellström? Säg det i forumet!

Läs hela

Evas dotter dog i branden

Eva Jarepalm

I dag är det tio år sedan diskoteksbranden i Göteborg, men för Eva Jarepalm som förlorade sin dotter Hanna är sorgen alltjämt närvarande.

Läs hela

Thorsten Flinck om kärleken

Thorsten Flinck

Den skandalomsusade Thorsten Flinck talar om sin dotter, kärlekslängtan, rollen som Gustav III och sina favoritböcker i Malous Bokklubb.

Läs hela

Prata i Efter Tios forum

Malou von Sivers.

I dag är det tio år sedan diskoteksbranden i Göteborg. 62 ungdomar dog - och en av dem var Hanna. Hennes mamma Eva Jarepalm berättade för Malou von Sivers om sorgen. Vad tyckte du om intervjun? Vad minns du av branden? Berätta här.

Läs hela

"Min pappa var ett monster"

Ulrika Olson Hagström

Ulrika Olson Hagström våldtogs av sin pappa som barn men mindes det först i som vuxen - genom kroppen. Veckans tema i Efter Tio är minnet.

Läs hela

"Kände inte igen mig själv i en spegel"

Marianne Ahrne är ansiktsblind.

Många hade frågor om det dolda handikappet ansiktsblindhet - och fick svar av två ansiktsblinda kvinnor.
Filmregissören Marianne Ahrne och psykologen Görel Kristina Näslund som skrivit "Vem var det där? En bok om ansiktsblindhet" chattade med Efter Tios tittare.

Läs hela

Filmregissör - och ansiktsblind

Marianne Ahrne är ansiktsblind.

Hur är det att vara filmregissör - och inte känna igen människor man mött? Marianne Ahrne berättar om sitt dolda handikapp i Efter Tio på måndag.

Läs hela
Visa fler