Sponsorer

Måndag - fredag kl 10-12

Artiklar från april 2009

Thorsten och Jamie hos Malou

Thorsten Flinck och Jamie Oliver

Skådespelaren Thorsten Flinck berättar om sin nya tv-teater. Jamie Oliver avslöjar vilka som är hans största kritiker och tvillingarna Rongedal om fördelar och nackdelar med att se likadana ut.

Läs hela

Chatten med sömnexperten

Sömnproblem och Lars Ström

Många har svårt att sova, och det är inte alltid lätt att veta hur man ska få en bättre sömn. Psykologen Lars Ström gav tittarna tips i chatten!

Läs hela

Amelia, vårmode och sömn

Amelia Adamo och sömnproblem

Amelia Adamo berättar om hur hennes uppväxt har påverkat henne. Linnea Rosén förlorade sin tvillingsyster i tsunamin. Sista delen av Efter tios sömnskola och hett vårmode.

Läs hela

Anitra Steen och filmfrossa

Cajsa-Lisa Ejemyr, Anitra Steen och Denise Rudberg

Anitra Steen om framtidsplanerna med före detta statsminister Göran Persson och Cajsa-Lisa Ejemyr om fascinationen av de starka band som finns mellan hennes tvillingsöner. Dessutom filmklubb med filmrecensenten Gunnar Rehlin och författaren Denise Rudberg.

Läs hela

Sanna och champagnelunch

Vanna Rosenberg, Anna Maria Corazza Bildt och Sanna Bråding

Sanna Bråding berättar om kampen för att hålla sig borta från missbruket. Tony Berglund, före detta främlingslegionär, om vägen ur våldet och champagnelunch med Sanna Bråding, Anna Maria Corazza Bildt och Vanna Rosenberg.

Läs hela

Grottboende och sex

Malena Ivarsson och par som har sex

Vi träffar Maninna Råland som lever i en grotta fem månader per år och sexologen Malena Ivarsson pratar om kärlek och sextress.

Läs hela

Möbler och blommor i växthuset

Växthus

Inredaren Therése Larsson från Allt i hemmet tipsar hur du bygger ett fint växthus.

Läs hela

Ola Larsmo och japansk fest

Ola Larsmo och körbärsträd

Teater författad av Ulf Lundell. Ola Larsmo om sin nya roman Jag vill inte tjäna. Och japansk Sakura-fest, whisky och underbara kimonon!


Läs hela

Odlingstips och delfinmöte

Thomas Bodström och Tina Ahlin

Thomas Bodström om hur socialdemokraterna ska hamna på rätt köl igen och journalisten Lotten Odh om hur ett möte med delfiner kom att förändra hennes liv. Dessutom odlingstips med Tina Ahlin.

Läs hela

Filmtips av Hans Wiklund och Clabbe af Geijerstam

Hans Wiklund och Clabbe af Geijerstam

Clabbe af Geijerstam och filmrecensenten Hans Wiklund pratar om veckans film The boat that rocked och tipsar om egna filmfavoriter.

Läs hela
Visa fler