Sponsorer

Måndag - fredag kl 10-12

Artiklar från mars 2010

Willy sjöng in våren

Willy Björkman gick från jovialisk snickare och fixare i Bygglov till omåttligt folkkär i Let´s Dance. I Efter tio bjöd han på ännu en talang: sång.

Läs hela

Så smyger vi med alkoholen

I romanen "Jag ska bara fixa en grej i köket" skriver Moa Herngren om ett tabu, lådvinsalkoholism. Om hur en helt vanlig kvinna hamnar i ett missbruk.

Läs hela

Våren kommer i färg

Det är lekfullt och färgglatt som gäller på utemöbler och den stora färgen är turkos. Therése Larsson kom till Efter tio och visade upp vårens möbeltrender.

Läs hela

Sökes: Tatueringar som berättar

Läs hela

Chatt: "Allt våld är lika fel"

Författaren Glenn Forrestgate skrev i boken "När mardrömmen blev sann" om hur han blev misshandlad av sin flickvän. Pelle Billing, föreläser om mansfrågor. De svarade på tittarnas frågor om kvinnors våld mot män.

Läs hela

Publiken bloggar live

Här kan du följa dagens Efter tio sänding live via publikens bloggar.

Läs hela

Är du nätberoende?

Idag blir allt fler unga beroende av nätet. För killar är det inte längre spel om pengar som är faran utan strategispelen. Killar blir beroende av dataspel medan tjejer blir beroende av sociala nätverk

Läs hela

Så ofta sitter proffsbloggarna framför datorn och internet

Läs hela

Bloggande publik sökes

Läs hela

Får man se ut hur som helst?

En fick sparken på grund av en bild nätet. En annan använder nätet för att skaffa jobb. Ska man skilja på det ”riktiga” livet och nätlivet?

Läs hela
Visa fler