Sponsorer

Måndag - fredag kl 10-12

Artiklar från september 2013

Himla och Allinwood inreder studion 30/9-11/10

Efter att länge ha jobbat i samma bransch har Annica och Annika förenat sina styrkor och tillsammans valt att lansera ett inredningskoncept där det bästa från deras företag lyfts fram. Lite rymligare, lite naturligare, mycket ledigare. Det är kärnan i den kollektion som Allinwood och Himla tagit fram under namnet Ledigt Liv.

Läs hela

Köttälskaren som blev köttallergiker

Veckans tema är allergier. Köttallergi har blivit vanligare och tros bero på fästingbett. Kenneth Törnqvist led i tio år innan han fick diagnos.

Läs hela

Börje Ahlstedt gästar Malou - och veckans tema om mens avslutas med klimakteriet

Skådespelaren Börje Ahlstedt är aktuell med filmen "I lodjurets timma". Vi avslutar veckans tema om mens med att prata om klimakteriet. I fredagens champagnelunch deltar Eric Amarillo, Kitty Jutbring och Leo Razzak.

Läs hela

Petter vill väcka läslusten

Malous bokklubb onsdag 25 september gästas bland annat av rapparen Petter, som vill väcka läslusten hos skolungdomar med rap-texter.

Läs hela

Tre barnhemsflickor återförenades

Så förändrade Malou Efter tio mitt liv. I mars i år var Astrid Azieb Nilsson med i Malou Efter tio och berättade bland annat om sitt liv som barnhemsbarn i Etiopien. Efter programmet fick hon kontakt med två andra flickor som växt upp på samma barnhem.

Läs hela

Så botar du din PMS och PMDS

Läs hela

Malou testar 5:2-metoden: Meny vecka 2

Här kommer menyn för den andra veckan som Malou testar 5:2-dieten. Malou äter frukost och lunch, tisdag och torsdag.

Läs hela

Doktorernas svar på frågor efter programmet måndag 16 september

Från och med hösten 2013 deltar Doktorerna varje måndag i Malou Efter tio och svarar på frågor - både från tittarna och från Malou.
Så snart som möjligt efter programmet svarar de tre läkarna Göran Sjönell, Rika Hammarström och Stefan Branth på frågor. Läkarna kan inte svara på alla frågor, men svarar på så många som möjligt.

Läs hela

Appar för att spela och skapa musik

Spela piano, gitarr eller flöjt på din smarta telefon eller läsplatta, och skapa och spela in din egen musik. Mikael Lindkvist från pryltidningen M3 tipsar om de bästa apparna för att spela instrument och komponera - både för stora och små.

Läs hela

Dömde helikopterpiloten om rånet

För precis fyra år sedan genomfördes ett av de mest spektakulära rånen någonsin - helikopterrånet i Västberga i Stockholm. Rånarna fick med sig 39 miljoner kronor. Helikopterpiloten Alexander Eriksson dömdes till åtta års fängelse.

Läs hela
Visa fler